(FOTO) BIVŠI DEČKO ANE IVANOVIĆ POSTAJE OTAC: Srpski košarkaš tajno oženio atraktivnu misicu!
Foto: Printscreen, Privatna Arhiva

POZNATI PAR SE KRIJE

(FOTO) BIVŠI DEČKO ANE IVANOVIĆ POSTAJE OTAC: Srpski košarkaš tajno oženio atraktivnu misicu!

Košarka -

Poznati par se upoznao pre dve godine, a ljubav se desila na prvi pogled.

Košarkaš Ivan Paunić se u avgustu ove godine oženio Milicom Jelić, nekadašnjom mis Srbije, a njih dvoje će za četiri meseca postati roditelji.

Ivan i Milica su na letu iz Istanbula za Beograd, na kojem su u ekonomskoj klasi razmenjivali nežnosti i šuškali o dolasku prinove.

foto: Printscreen, Privatna Arhiva

Nakon što su se udobno smestili, stjuardesa se ubrzo stvorila ispred Ivana i Milice i ljubazno ih upitala da li je sve kako treba i da li može nešto da učini za njih. Milica je zatražila jastuk kako bi ga stavila iza leđa, jer joj je bilo neudobno. U tom trenutku, stjuardesa joj se obratila:

- Vi ste u drugom stanju? Koji mesec? - upitala je ljubazno.

- Šesti - odgovorila joj je tiho Milica.

Nakon poletanja aviona, košarkaš je rekao svojoj supruzi da iskoristi slobodno mesto pored njih i da prilegne.

Mazio ju je po stomaku, ljubio i govorio da će beba uživati na putu do Beograda.

foto: Printscreen, Privatna Arhiva

Kako priča izvor blizak poznatom paru, Ivan i Milica su se upoznali pre više od dve godine preko zajedničkih prijatelja, a ljubav se desila na prvi pogled.

- Nakon kraha veze s Anom Ivanović, Ivan se povukao iz javnosti. Nije želeo da se njegovo ime više povlači po žutoj štampi i želeo je da se ta priča što pre zaboravi. Nakon neuspele veze sa poznatom teniserkom, Milica je došla u pravom trenutku. Ivanu se dopala na prvi pogled i tada je znao da je ona idealna devojka za njega - otkriva izvor i dodaje:

foto: Printscreen, Privatna Arhiva

- Njih dvoje su skoro dve i po godine zajedno i odlično se slažu. Milica je fina i skromna devojka, što se Ivanu posebno dopalo. Pre šest meseci su saznali da je trudna, a kako Ivan nije želeo da se beba rodi u vanbračnoj zajednici, zaprosio je svoju dragu, koja je odmah pristala. Venčanje je obavljeno u tajnosti, jer nisu želeli da se medijski eksponiraju. Slavlju je prisustvovao samo odabrani krug prijatelja, kao i članovi porodica - otkriva izvor i dodaje da je Milica boravila u Španiji kod Ivana dok je igrao za Fuenlabradu, a da je nakon njegovog prelaska u Tursku rešila da ga podrži i napusti Beograd zbog njegove košarkaške karijere.

foto: Printscreen, Privatna Arhiva

Novopečeni mladenci izbegavaju da svoju ljubav eksponiraju na društvenim mrežama, pa tako Paunić ne koristi Instagram i Fejsbuk, već samo Tviter, na kojem je tokom njihove veze samo jednom objavio zajedničku fotografiju, dok Milica na svom Instagram nalogu ima tek dve zajedničke fotografije.

Milicu povezivali sa Panajotovićem i Ćeranićem

Milica Jelić postala je mis Srbije 2010. i tada je skrenula pažnju medija na sebe. O njenom ljubavnom životu samo se spekulisalo, a bila je dovođena u vezu sa Filipom Panajotovićem, bivšim dečkom Stanije Dobrojević, kao i sa pevačem Nenadom Ćeranićem, u čijem spotu je glumila.

foto: Profimedia

Kratka veza sa Anom Ivanović

Ivan Paunić bio je u kratkoj vezi sa teniserkom Anom Ivanović, koja ga je ostavila nakon samo tri meseca. Tada se spekulisalo da su Anini roditelji bili protiv njihove veze, a kada je informacija da su zajedno došla do medija, teniserka je rešila da ga otkači.

- Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno, a sve zbog medija - rekao je tada Ivan.

kurir.rs / Alo

foto: Printskrin, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Miroslav Đukić postao trener Crvene Zvezde?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track