SPORTSKI SAVEZ IZABRAO: Dejan Tomašević najbolji generalni sekretar u Srbiji
Foto: KSS

PRIZNANJE ZA ČELNIKA KSS

SPORTSKI SAVEZ IZABRAO: Dejan Tomašević najbolji generalni sekretar u Srbiji

Košarka -

Sportski savez Srbije danas je na tradicionalnom "Sajmu sporta" dodelio priznanja najuspešnijem generalnom sekretaru granskih saveza Srbije i najboljem generalnom sekretaru opštinskih i gradskih sportskih saveza.

U prisustvu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar dodelio je priznanje našem generalnom sekretaru Košarkaškog saveza Srbije Dejanu Tomaševiću, koji je proglašen za najboljeg generalnog sekretara granskih saveza u Srbiji.

– Hvala ministru Vanji Udovičiću, kao i Sportskom savezu Srbije na ukazanoj časti. Ovo je priznanje za sve nas u KSS, za koje su najzaslužniji naši košarkaši i košarkašice u svim reprezentativnim selekcijama jer su svojim medaljama učinili da Košarkaši savez Srbije bude najuspešniji na ovim prostorima. Iskreno se nadam da će košarkaški sport i u narednom periodu radovati celu naciju i doneti joj još mnogo medalja, kao i sjajnih takmičenja i projekata koje ćemo u našoj zemlji organizovati u narednih nekoliko godina – rekao je Dejan Tomašević.

Tomašević je od aprila 2011. do februara 2016. obavljao funkciju potpredsednika KSS, od tada je na poziciji generalnog sekretara KSS.

Priznanje za najboljeg generalnog sekretara opštinskih i gradskih sportskih saveza dobio je Dušan Pešić iz Kruševca.

(KSS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track