(VIDEO) ALIMPIJEVIĆ I ANTIĆ POSLE CIBONE: U Evroligi bi zbog ovakvog pristupa mogli biti kažnjeni
Foto: Profimedia

upozorenje

(VIDEO) ALIMPIJEVIĆ I ANTIĆ POSLE CIBONE: U Evroligi bi zbog ovakvog pristupa mogli biti kažnjeni

Košarka -

Crvena zvezda je lako savladala Cibonu u utakmici 11. kola regionalne ABA košarkasške lige.

Crveno-beli su posao završili u prvoj četvrtini, ali se u drugom poluvremenu ekipa opustila i dozvolila Ciboni da drastično smanji razliku, što se nikako nije svidelo treneru Zvezde Dušanu Alimpijeviću.

– Cibona je odigrala dobru utakmicu. Nije odustajala i pored visoke razlike. Pamtiće se pobeda, to je jedino što vredi. Ovo nije naša najbolja utakmica, ali moram biti zadovoljan jer je naporan ciklus. Uspešno završili mini seriju, koja je počela od meča sa Realom. Prvu četvrtinu smo otvorili kako smo se dogovorili i napravili razliku. Mi bismo mogli da budemo kažnjeni zbog ovakvog pristupa, ali ovaj put nismo, rekao je Alimpijević.

Pero Antić je naglasio da je ekipa bila prava samo u prvih deset minuta i da ovakvi padovi ne smeju više da se događaju.

– Igrali smo super u prvoj četvrtini. Posle toga smo igrali loše i nismo ispoštovali dogovor, pa je utakmica otišla na šest razlike. Treba da pokažemo karakter i naše pravo lice. Ovo nije bilo naše pravo lice. Ovakve greške uz svo poštovanje Ciboni ne smeju da se ponavljaju, pogotovo u Evroligi, dodao je Pero Antić.

Kurir sport, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: NE TREBA braniti Đukića ali....

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track