ĐORĐE GAGIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Bez obzira na to što   Vujošević priča o meni, cenim ga
Foto: Saša Pavlić, Beta

Crno-beli

ĐORĐE GAGIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Bez obzira na to što Vujošević priča o meni, cenim ga

Košarka -

Centar Đorđe Gagić se vratio u Partizanu i ističe da jedva čeka da ponovo obuče crno-beli dres, iako se 2015. godine s klubom nije rastao na najbolji način.

Kada je odlazio, tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević ga je kritikovao da je napustio klub u teškoj situaciji iako je dobio 54.000 evra na ime plata, a iskoristio je kašnjenje od dva meseca da ode.

- Nikad nisam isključio Partizan, ali sam tada hteo da puknem od pritiska, negativne priče koja nije bila realna. Već sam to jednom rekao, bez obzira na to što je Dule Vujošević kazao posle rastanka, ja ću ga uvek poštovati, on me je afirmisao, omogućio mi je da igram Evroligu i za reprezentaciju. Zato, kad pomislim na Partizan, pamtim samo lepe stvari. Sve titule, pobede, dete mi se rodilo dok sam nosio crno-beli dres - zaključio je Gagić za Žurnal i dodao:

- Volim Partizan, bez obzira na neka pogrešna tumačenja. Nisam ni razmišljao o tome kad je počela priča o povratku. Ja sam neko ko gleda život s vedrije strane. Veoma sam svestan situacije, možda i kritika koje će me dočekati, ali isto tako znam i kakvu ovaj klub ima podršku navijača. Jednom kada osetiš Partizan, to ne može da izađe iz krvi - kazao je Gagić.

Kurir / M. N.

Foto: Saša Pavlić, Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOVA NEDELJA ODLUKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja