JARAMAZ SE VRAĆA NA TEREN: Napokon! Jedva čekam da zaigram
Foto: Saša Pavlić

PAUZA JE GOTOVA

JARAMAZ SE VRAĆA NA TEREN: Napokon! Jedva čekam da zaigram

Košarka -

Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz vratio se u Megu posle višemesečne pauze i rekao da jedva čeka da nastupi na zvaničnoj utakmici.

"Veoma mi je drago što se napokon bliži trenutak kada ću ponovo igrati zvaničnu utakmicu. Sticajem nesrećnih okolnosti bio sam primoran da napravim višemesečnu pauzu. U pitanju je bila plućna embolija koja je sada u potpunosti sanirana. Zdrav sam, osećam se odlično i to mi je najbitnije", rekao je Jaramaz.

Jaramaz nije igrao od kraja prošle sezone.

"Sistem mi je i te kako poznat. Stoga, neće biti problem uklopiti se, premda sam bio odsutan duži vremenski period. Izuzetno sam motivisan i optimističan kada je u pitanju predstojeći deo sezone i kada je reč o timu, i kada je reč o meni, naravno. Verujem da će rezultati biti sve bolji kako vreme bude odmicalo, a nadam se i da će moj doprinos takvim rezultatima biti značajan. Sve u svemu, izuzetno sam uzbuđen zbog svega što sledi", kazao je on.

Jaramaz je igrač sa najdužim stažom od onih koji su trenutno u Megi. Prošle sezone je u ABA ligi prosečno beležio 10,8 poena i 3,6 asistencija.

Bio je pozivan na širi spisak reprezentacije Srbije 2016. i 2017. godine, a letos je izabran kao 58. pik Njujorka u NBA i nastupao je u letnjoj ligi.

kurir.rs / Beta

foto: Saša Pavlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track