(VIDEO) ISPRAŠIO MI JE ZADNJICU: NBA zvezda ispričala kako se provela kada je Srbin izazvao da šutiraju trojke
Foto: Profimedia

I danas pamti

(VIDEO) ISPRAŠIO MI JE ZADNJICU: NBA zvezda ispričala kako se provela kada je Srbin izazvao da šutiraju trojke

Košarka -

Italijanski košarkaš Marko Belineli otkrio je koji su mu evropski igrači bili najteži rivali, a u samom vrhu našao se bivši reprezentativac naše zemlje i NBA šampion Predrag Stojaković.

- Dobar sam šuter, ali bacam cigle kada se uporedim sa Peđom. On je igrač kog sam gledao u Evropi, ali nisam bio svestan koliko je dobar dok ga nisam sreo u Nju Orleansu. Tokom ranijih dana mog boravka tamo, prilikom treninga, Peđa me je iz zabave izazvao na takmičenje u šutiranju trojki. Isprašio mi je zadnjicu. Ostao sam bez reči. Naravno da sam gubio u takmičenjima u šutu, ali nikada kao tada. Vezao je 40 trojki i to je, da oprostite, bilo j... neverovatno! Smeo bih da se opkladim u novac da je najbolji šuter sa kojim sam igrao, verovatno najbolji u NBA, kazao je Belineli.

- Godinama kasnije, dobio sam priliku da radim sa Peđom u Sakramentu i tada nije bio u timu, bio je u odelu i predstavnik kluba. On je najbolja osoba, naučio me je mnogim stvarima, kako da budem profesionalac i kako da izgradim karijeru u ovoj ligi. Nisam siguran da li bih ostao u NBA ligi da nije njega - kaže je Belineli, koji je još izdvojio Hidajeta Turkoglua i Dirka Novickog.

Kurir sport

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track