(VIDEO) NAPAD NA TEODOSIĆEVU SVLAČIONICU! OBEZBEĐENJE SPREČILO TUČU! Žestok obračun košarkaša Hjustona i Klipersa!
Foto: Printskrin

Vatreno na terenu i van njega

(VIDEO) NAPAD NA TEODOSIĆEVU SVLAČIONICU! OBEZBEĐENJE SPREČILO TUČU! Žestok obračun košarkaša Hjustona i Klipersa!

Košarka -

Košarkaši Hjustona Džejms Harden, Kris Pol, Trvor Ariza i Džerald Grin pokušali su da provale u svlačionicu Los Anđeles Klipersa, kako bi se fizički obračunali sa Ostinom Riversom i Blejkom Grifinom.

Prve čarke krenule su na terenu. Najpre je došlo do verbalnog obračuna bivše zvezde Klipersa, a sada igrača Hjustona, Krisa Pola sa Blejkom Grifinom. Na tome se nije završilo.

U finišu meča Ostin Rivers, koji je zbog povrede zgloba u civilu sedeo na klupi Klipersa, je ušao u raspravu sa Arizom, pale su teške reči, a u sukob se uključio i Blejk Grifin.

Nakon meča, košarkaši Hjustona su rešili da se obračunaju sa Riversom i Grifinom, pa su krenuli u svlačionicu kluba iz LA. Navodno, obezbeđenje je reagovalo i sprečilo ozbiljniji sukob.

"Da kažemo ovako: naš tim je bio u svlačionici. To je sve što ću reći. Ostaviću vama da istražite ostalo. Reći ću još samo da ceo njihov tim nije bio u svlačionici", misteriozan je bio trener Klipersa Dok Rivers.

Podsetimo, Los Anđeles Klipersi su u duelu sa favorizovanim Hjustonom stigli do pete vezane pobede, a srpski reprezentativac Miloš Teodosić odigrao je još jedan odličan meč za pobednički tim.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ZVEZDA I PRELAZNI ROK: Da li da očekujemo potpuni PREOKRET?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track