(VIDEO, FOTO) REPREZENTATIVAC CRNE GORE UPOZORIO AMERIKANCE: Ne kačite se sa Srbima, oni se ne plaše!
Foto: AP

rajs savetovao Aflala

(VIDEO, FOTO) REPREZENTATIVAC CRNE GORE UPOZORIO AMERIKANCE: Ne kačite se sa Srbima, oni se ne plaše!

Košarka -

Noć za nama u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu ostaće nažalost upamćena po incidentu koji je izbio na utakmici između Minesote i Orlanda u kojoj su akteri bili Nemanja Bjelica i Aron Aflalo.

Samo smirenošću i sposobnošću srpskog košarkaša nije došlo do većeg incidenta.

Aron Aflalo krenuo je pesnicom na Bjelicu, ali je završio "u kragni" iz koje ga naš košarkaš nije pustio sve dok se igrač Orlanda nije smirio. Ipak, sudije su isključile obojicu nakon incidenta.

Mnogi su smatrali da je Nemanja bez razloga isključen, a čak ga je i većina igrača NBA podržala nakon meča.

Ovaj incident nije ostao nezapažen ni širom sveta, a vest je odjeknula čak do Kine gde se javio bivši igrač Barselone Tajris Rajs.

Rajs, koji ima crnogorsko državljanstvo i nastupa za ovu zemlju, je na svom tviter nalogu prokomentarisao ovaj događaj na veoma zanimljiv način :

- To je bila prva Aflalova tuča, zar ne? Budite oprezni kada se kačite sa Srbima. Oni se ne plaše. Verujte mi na reč - napisao je Tajris Rajs, novi plej kineskog Šenžena Leopardsa.

Ovaj njegov tvit podržali su mnogi igrači sa naših prostora koji su ga po ko zna koji put pozvali da dođe u Crvenu zvezdu.

Da podsetimo, Tajris Rajs je ovog leta dugo bio povezivan sa Crvenom zvezdom a na početku sezone raskinuo je ugovor sa Barselonom i otišao u Kinu gde je potpisao za Šenžen Leopardse.

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : PARTIZAN - ČEKAMO "BOMBU"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track