(VIDEO) SRBI U NBA: Bjelica konačno dobio veću minutažu, Teo se propisno ispromašivao!
Foto: AP

Solidan učinak naših

(VIDEO) SRBI U NBA: Bjelica konačno dobio veću minutažu, Teo se propisno ispromašivao!

Košarka -

Košarkaši Minesote Timbervulvs savladali su u noći između subote i nedelje ekipu Toronta rezultatom 115:109, a srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je dobar meč za Vukove.

Nemanja je posle dužeg vremena dobio veću minutažu. Srpski košarkaš je za 26 minuta igre ubacio 8 poena, upisao šest skokova i dve ukradene lopte.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Endju Vigins sa 29 poena, dok je odlični Tauns ubacio 22. U poraženoj ekipi fantastičan je bio Kajl Lovri koji je meč završio sa 40 postignutih poena.

Los Anđeles Klipersi poraženi su od Jute rezultatom 125:113, a naš Miloš Teodosić imao je skroman učinak na ovom meču.

Teo je za 31 minut, koliko je proveo u igri, zabeležio 8 poena uz loš procenat šuta iz igre (3/11, 2/8 za tri poena). Skromnom košgeterskom učinku dodao je četiri asistencije i dva skoka.

Lu Vilijams je odigrao još jednu izuzetnu partiju za Kliperse, pored 31 poena imao je i čak deset ukradenih lopti, što je rekord franšize.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je sjajni Donovan Mičel sa 23 postignuta poena.

U duelu dva najbolja tima u Zapadnij konferenciji NBA, Hjuston Rokitsi su savladali Golden Stejt Voriorse 116:108.

Najzaslužniji za trijumf bili su Džejms Harden koji je ubacio 22 poena uz osam asistencija, i Kris Pol koji je imao 33 poena, 11 skokova, osam asistencija. Kod Voriorsa, kojima je ovo bio tek deseti poraz u sezoni, Kevin Durent je imao 26 poena, Drejmond Grin 21, Stef Kari 19, pogodivši pet trojki iz 15 pokušaja.

Kurir sport, foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja