BOGDANOVIĆ UZBUĐEN ZBOG OL STARA: Predstavljaću svoju zemlju, to je sjajno!
Foto: Profimedia

Presrećan

BOGDANOVIĆ UZBUĐEN ZBOG OL STARA: Predstavljaću svoju zemlju, to je sjajno!

Košarka -

Bogdan Bogdanović oduševljen je što će nastupiti na NBA Ol-staru u Los Anđelesu.

U utakmici "Zvezda u usponu" Bogdan, koji za Sakramento Kingse igra svoju prvu sezonu u NBA ligi, izabran je u "Tim sveta".

"Bio sam iznenađen. Ali, znao sam da mogu da budem izabran, nadao sam se, ali sada sam jako srećan i uzbuđen što ću biti tamo. To je neverovatno. Predstavljaću moj tim, svoju zemlju. To je jednostavno sjajno", rekao je Bogdanović

Podsetimo, u utakmici "Zvezda u usponu" sastaju se timovi "Sveta" i "SAD". Dakle, u njihovim sastavima su internacionalci i "lokalci" u svojoj prvoj i drugoj sezoni u NBA ligi, a biraju ih pomoćni treneri u ligi.

Osim Bogdana Bogdanovića u Timu sveta nalaze se i Dilon Bruks (Memfis), Džoel Embid (Filadelfija), Badi Hild (Sakramento), Lauri Markanen (Čikago), Džamal Mari (Denver), Frank Ntilikina (Njujork Niks), Domantas Sabonis (Indijana), Dario Šarić (Filadelfija) i Ben Simons (Filadelfija).

U Timu SAD su Lonzo Bol (LA Lejkers), Malkolm Brogdon (Milvoki), Džejlen Braun (Boston), Džon Kolins (Atlanta), Kris Dan (Čikago), Brendon Ingram, Kajl Kuzma (LA Lejkers), Donovan Mičel (Juta), Denis Smit junior (Dalas), Džejson Tejtum (Boston).

Kurir sport, foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kanga još nije prodat, a kad‘ će ne znamo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track