ČASOVI LJUBAVI I U NBA Vujošević presrećan zbog Bogdanovića, Lovernja i Bertansa: Ono što dam nekome, to je bespovratno i bezuslovno
Foto: EPA

CRNO NA BELO

ČASOVI LJUBAVI I U NBA Vujošević presrećan zbog Bogdanovića, Lovernja i Bertansa: Ono što dam nekome, to je bespovratno i bezuslovno

Košarka -

Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj i Davis Bertans prisetili se Partizanovih dana pred meč Sakramento - San Antonio (98:113)

Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj i Davis Bertans nekad su cepali mrežice u dresu Partizana pod komandnom palicom Duška Vujoševića, a danas se sreću na NBA terenima.

Fotografija ova tri zagrljena i nasmejana momka, uoči utakmice Bogdanovog Sakramenta i Bertansovog i Lovernjovog San Antonija, izmami osmeh na lice i treneru kod koga su stasali u zrele igrače.

- Drago mi je kad vidim da su nastavili da napreduju u svojim karijerama i da danas igraju u najjačoj ligi sveta. Vreme koje smo proveli zajedno je vreme kad se puno i vredno radilo. To su bili njihovi počeci, ali su oni ti koji su svojim kvalitetom i radom pravili od mene boljeg trenera - rekao je Vujošević, koji ne želi da preuzme zasluge za stvaranje ovih uspešnih košarkaša.

- Igrači treba da kažu ko im je najviše pomogao u karijeri, nisu treneri ti koji treba sami sebe da hvale. Mnoge moje kolege nakon mesec ili dva provedenih s njima ističu da je to vreme bilo presudno za karijere igrača. Ja ne volim to, ono što dam nekome, to je bespovratno i bezuslovno - zaključio je trofejni stručnjak.

foto: Reuters

Fotografiju koja je obradovala sve Grobare je na svom Instagram profilu objavio Bogdanović uz poruku:

- Bilo je dobro videti moju braću danas, a uvek je lepo setiti se odakle smo došli. Partizanova familija u NBA - napisao je srpski plej, čiji Kingsi su na kraju poraženi od San Antonija rezultatom 113:98.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Reuters, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Posle poraza od Zvezde, Novica Ima recept za Kup u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track