(VIDEO) JOKIĆ UKROTIO STEFA KARIJA I ŠAMPIONA NBA: Nikolina trojka izazvala delirijum u rekordno punoj hali i označila pad Golden Stejta
Foto: AP

Denver grabi ka plej-ofu

(VIDEO) JOKIĆ UKROTIO STEFA KARIJA I ŠAMPIONA NBA: Nikolina trojka izazvala delirijum u rekordno punoj hali i označila pad Golden Stejta

Košarka -

Košarkaši Denvera savladali su na svom terenu Golden Stejt Voriorse sa 115:108 u utakmici odigranoj u noći između subote i nedelje.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu je bio Nikola Jokić.

Srpski centar je aktuelnom šampionu ubacio 19 poena, uz devet skokova, pet asistencija i dve osvojene lopte, ali je presudna situacija u meču bila njegova trojka u finišu meča.

Jokić je 2:12 pre isteka vremena pri rezultatu 104:104 ubacio trojku posle nesvakidašnje asistencije Gerija Harisa. Haris je krenuo na zakucavanje, ali je promašio pa se lopta odbila do Jokića koji je stajao u uglu. Usledio je precizan šut koji je izazvao pravi delirijum u hali u Denveru.

Srpski centar je u nastavku meča postigao još dva poena, i to sa linije slobodnih bacanja, pa je mini serijom 5:0 praktično doneo pobedu svojoj ekipi.

Denver je ovom pobedom učvrstio osmo mesto na Zapadu, sa dve pobede više u odnosu na LA Kliperse.

Inače, Denver je na ovoj utakmici oborio rekord u poseti sa 20.103 gledalaca.

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Miša Tumbas upao u svlačionicu košarkaša Partizana i napravio šou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track