ZBOG IZJAVA I NARUŠAVANJA HARMONIJE: Evroliga drakonski kaznila predsednika Panatinaikosa, PAO najavio istupanje iz lige?
Foto: KK Panatinaikos

bez milosti

ZBOG IZJAVA I NARUŠAVANJA HARMONIJE: Evroliga drakonski kaznila predsednika Panatinaikosa, PAO najavio istupanje iz lige?

Košarka -

Košarkaška Evroliga je žestoko kaznila predsednika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa, koji 12 meseci neće smeti da prisustvuje nijednom meču u elitnom takmičenju

Prvi čovek PAO poslednjih nedelja žestoko je prozvao Evroligu, tačnije bez pardona je komentarisao suđenje u elitnom takmičenju.

Rat sa Evroligom skupo je koštao Janakopulosa. Čelinici takmičenja nisu prešli preko prozivki na račun sudija, pa mu je na godinu dana zabranjen ulazak u dvoranu kada se igraju evroligaški mečevi.

- Njegove izjave ruše harmoniju koja vlada među klubovima u odabranom društvu - navela je Evroliga.

Janakopulos je reagovao na izrečenu suspenziju. Jedna od ključnih stvari koja je pomenuta u saopštenju tiče se mogućeg istupanja Panatinaikosa iz Evrolige.

Predsednik atinskih "Zelenih" najavio je da će navijači na nekoj vrsti referenduma glasati za to da li Panatinaikos u budućnosti treba da igra u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Janakopulos je uz to najavio da će se povući sa funkcije ukoliko navijači budu glasali za igranje u Evroligi jer za njega onda neće biti mesta u tom takmičenju.

Kurir sport

Foto: Panatinaikos

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Sa navijačima lakše, bez Kange teže. Ovako će Zvezda nadomestiti njegov izostanak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track