PRIJEM U NIŠKOJ GRADSKOJ KUĆI: Gradonačelnik dočekao čelnike Saveza i polufinaliste Kupa Koraća
Foto: Košarkaški savez Srbije 

tradicija

PRIJEM U NIŠKOJ GRADSKOJ KUĆI: Gradonačelnik dočekao čelnike Saveza i polufinaliste Kupa Koraća

Košarka -

U subotu je u niškoj „Gradskoj kući“ gradonačelnik Niša Darko Bulatović organizovao prijem za čelnike Košarkaškog saveza Srbije i predstavnike klubova učesnika polufinala Kupa Radivoja Koraća.

"Imamo veliko zadovoljstvo što imamo priliku da razgovaramo o košarci sa našim prijateljima iz KSS i klubova. Zahvalni smo na podršci koju Savez pruža klubovima i na poverenju koje ima u naš grad i Regionalni košarkaški savez Istočne Srbije. Razgovarali smo o daljim planovima grada, podizanju kvaliteta i kapaciteta za košarku, ali i Kup Koraća za naredni period. Imamo mnogo razloga da možemo da pričamo o svemu tome zbog svega što je podiglo košarku u Nišu i da budemo ponosni na nju", rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Generalni sekretar KSS Dejan Tomašević je izrazio zadovoljstvo zbog svega što Nišlije čine da borba za "Žućkovu levicu" bude to što jeste.

"U ime KSS želim da izrazim veliku zahvalost Nišu i RKSIS, jer smo ovde uvek dobrodošli, kao i da poželim polufinalistima mnogo sreće. Znam koliko pažnje ovde posvećuju košarci, drago mi je što će budžet za sport biti veći, što je dobro i za košarku. Nadam se da ćemo vrlo brzo ponovo imati Konstantin ili neki drugi klub iz Niša u Prvoj ligi. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu Čair i uživaju u dobroj košarci, a ekipama puno sreće i neka pobedi najbolji", rekao je Tomašević.

Podsetimo, Crvena zvezda od 17 sati igra svoj polufinalni meč protiv FMP-a, Partizan se od 21 čas sastaje sa Mega Bemaksom.

Finale je na programu u nedelju od 21 sat, takođe u niškoj hali "Čair", oko koje su još od podneva ove subote prisutne jake snage policije kako bi se sprečili mogući problemi između navijača "večitih".

Košarkaški savez Srbije

Foto: Košarkaški savez Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track