DEJAN STANKOVIĆ ZA KURIR: Uživanje je gledati Bogdana Bogdanovića
Foto: Reuters

HALO, LOS ANĐELES

DEJAN STANKOVIĆ ZA KURIR: Uživanje je gledati Bogdana Bogdanovića

Košarka -

Legendarni srpski fudbaler iz Amerike za naš list priča kako je sa sinovima doživeo NBA Ol-star vikend, na kojem je Bogdanović bio MVP

Šampion sa šampionom. Dejan Stanković i Bogdan Bogdanović.

Legendarni fudbaler imao je privilegiju da uživo gleda magiju našeg košarkaša na Ol-star meču „Zvezde u usponu“ u kojem je Bogdan bio MVP. Stanković je, i pored brojnih obaveza u UEFA, izdvojio vreme da sinove Aleksandra, Stefana i Filipa odvede u Los Anđeles kako bi uživali u spektakularnom vikendu, a svoje utiske podelio je sa čitaocima Kurira.

foto: Privatna arhiva

- Stvarno mi je izuzetno drago što sam prisustvovao ovako velikom spektaklu. Posebno mi je drago što je prvo veče naš Bogdan obeležio meč. Još jednom je pokazao koliko je sjajan košarkaš, ali pored toga on je i sjajan mlad momak. Družili smo se i pre i posle utakmica - rekao je Stanković, koji nije mogao da sakrije zadovoljstvo i ponos što je momak iz njegove Srbije obeležio jedno veče u košarkaškom spektaklu koji gleda ceo svet.

foto: Reuters

Deki i njegovi naslednici u Los Anđelesu su bili gosti kapitena srpske košarkaške reprezentacije i igrača Klipersa Miloša Teodosića, koji ih je dočekao na najbolji mogući način.

foto: AP

Egzibicija

MIČEL NAJBOLJE KUCA, BUKER UBIO TROJKE

Mladi košarkaš Jute Donovan Mičel pobedio je u takmičenju u zakucavanju koje se tradicionalno održava tokom Ol-star vikenda u NBA ligi. Ruki Džezera u poslednjem skoku „reprizirao“ je zakucavanje čuvenog Vinsa Kartera, a u finalu je pobedio Larija Nansa juniora iz Klivlenda, čiji je otac bio najbolji u prvom takmičenju 1984. godine, kao član Feniksa.

U šutiranju „trojki“ sa 28 poena pobedio je Feniksov Devin Buker, a u takmičenju košarkaških veština najbolji je bio igrač Bruklina Spenser Dinvidi.

foto: AP

BOGDANOVIH DEVET MESECI

- Osvojio Evroligu s Fenerbahčeom

- Izabran u najbolju petorku Evrolige

- MVP fajnal-fora Evrolige

- Šampion Turske s Fenerbahčeom

- MVP turske lige

- Srebro na Evropskom prvenstvu

- Član najbolje petorke na EP

- MVP Ol-star meča „Zvezde u usponu“

foto: AP

Anja Vukašinović - Foto: AP; Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BOGDAN POKAZAO KAKO SE POSTAJE ŠAMPION: Bogdanović trenirao na slobodan dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track