(FOTO, VIDEO) GAGIĆ ZA KURIR: Celu noć nisam oka sklopio!
Foto: KK Partizan

Od izdajnika do heroja

(FOTO, VIDEO) GAGIĆ ZA KURIR: Celu noć nisam oka sklopio!

Košarka -

Kada je Đorđe Gagić pogodio neverovatan horog u finišu finala Kupa Srbije, onaj deo dvorane "Čair" u Nišu u kome su bili navijači Partizana je eksplodirao.

Taj potez je možda bio i ključni za odbijanje opsanog naleta Crvene zvezde. Ali povratnik u redove crveno-belih dan posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća ne želi da ističe taj svoj koš.

foto: KK Partizan

- Taj horog, pogodio sam ga, jeste bio važan, ali treba da pogledamo sve što se dešavalo tokom meča. Svi igrači su dali veliki doprinos, ovo je ogromna pobeda celog tima - kaže za Kurir Gagić i dodaje da celu noć nije spavao:

- Ma kakvo spavanje, adrenalin me tresao celu noć. Stalno sam mislio na to kako sam osvojio prvi trofej u Kupu s Partizanom. Osećaj je fenomenalan, ma nema boljeg kada ti zasija medalja na grudima, a ti u crno-belom dresu.

Momak koga je klub bez potrebe pre tri godine proglasio izdajnikom sada je doživeo punu satisfakciju jer je jedan od najzaslužnijih za trofej Partizana.

- Vratio sam se da pomognem koliko mogu, drago mi je da sam uspeo u tome. Poseban je osećaj igrati u dresu Partzana, a osvojiti trofej je nešto sjajno. Svaka čast svim momcima, svaka čast Novici Veličkoviću, koji je sjajan lider. Ovo nam je donelo novu motivaciju i borićemo se ovako i u Superligi - naglasio je centar crno-belih.

Predrag Gajić/foto: KK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! ČUDA SE DEŠAVAJU! Partizan je dokaz tome!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track