APEL ZVEZDE PRED GALATASARAJ: Ne pravite incitente, sledeća mera je prazna dvorana u Beogradu
Foto: Saša Pavlić

Meč visokog rizika

APEL ZVEZDE PRED GALATASARAJ: Ne pravite incitente, sledeća mera je prazna dvorana u Beogradu

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju galatasaraj u meču 23. kola Evrolige, a povodom tog meča klub sa Malog Kalemegdana je apelovao na navijače da ne prave incidente i time dovedu u pitanje ostvarenje ambicija tima u tom takmičenju.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da je utakmica 23.kola Evrolige sa ekipom Galatasaraja iz Istanbula, proglašena susretom „izuzetno visokog rizika", pa će u skladu sa tim sve mere bezbednosti biti prilagođene toj činjenici.

Karte za utakmice, za koju je značajno smanjen kapacitet dvorane „Aleksandar Nikolić" su rasprodate u sredu, pa se zato mole svi koji nemaju ulaznicu za ovaj duel, da ne dolaze do dvorane jer im neće biti dozvoljen pristup.Kapije hale „Aleksandar Nikolić" se otvaraju već u 16.30 časova, a mere kontrole na ulazima će biti dodatno pojačane, pa se zato svi vlasnici sezonskih i dnevnih ulaznica mole da dođu znatno ranije u dvoranu, zbog detaljnih pretresa na svim ulazima!

Takođe, mole se svi da ne nose plastične upaljače, sitan novac, osobe ženskog pola „sitnu kozmetiku", sve ono što je u prethodnih nekoliko utakmica dovelo do velikih kazni, zbog kojih je predstavnicima Crvene zvezde u sredu na zajedničkom sastanku policije, bezbednosnih službi i Evrolige, saopšteno da je sledeća mera – prazna dvorana u Beogradu!!!

Utakmice sa Galatasarajem uvek nose poseban naboj, ali Crvena zvezda apeluje na sve simpatizere kluba da ni jednim činom ne dovodu u pitanje dalje takmičarske ambicije kluba u Evroligi, i da na sve moguće sportske načine pomognu da pobedimo rivala na parketu!" kaže se u saopštenju kluba.

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) HIT: Zanzibar celi crveno-beli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track