BOBAN MARJANOVIĆ ZA KURIR: Roki mi je obećao - gledaću NBA zbog tebe!
Foto: Reuters

Košarkaš uz Stalonea prežalio olimpijsku medalju

BOBAN MARJANOVIĆ ZA KURIR: Roki mi je obećao - gledaću NBA zbog tebe!

Košarka -

Srpski košarkaš Boban Marjanović otkriva detalje ćaskanja sa slavnim holivudskim glumcem i obećava spektakularnu košarkašku sezonu u Detroitu

Bobi Marjanović ne krije da mu je velika čast što je upoznao Silvestera Stalonea, a za Kurir otkriva detalje ćaskanja sa slavnim holivudskim glumcem, legendarnim Rokijem Balboom.Kako je došlo do susreta, šta vam je rekao Stalone?- Fantastičan je osećaj upoznati takvog velikana i još veća radost što sam imao priliku da razgovaram s njim. Sjajan je čovek, baš lepo smo se ispričali. Obećao mi je da će doći na našu utakmicu kad budemo gostovali u Los Anđelesu i da će još intenzivnije pratiti NBA zbog mene - istakao je srpski gorostat, koji je zbog transfera u Detroit izostao s priprema reprezentacije, a samim tim i sa Olimpijskih igara.

Susret u Americi... Bobi i Stalone
Susret u Americi... Bobi i Stalone

Vratimo se aktuelnim temama. Da li vam je žao što niste bili deo selekcije koja je osvojila srebro u Riju?- Žal sigurno postoji. Sve vreme sam pratio moje prijatelje i bio veoma ponosan na njih. Kad je bilo najvažnije, pokazali su snagu i kvalitet, igrali sjajan turnir, obradovali naciju i postigli fantastičan uspeh za srpsku košarku. Ali to je iza mene. Želim da gledam napred, da učinim sve da svojim igrama i ponašanjem zaslužim poziv selektora i u budućnosti budem deo državnog tima Srbije.Da li očekujete poziv selektora Aleksandra Đorđevića u narednom periodu?- Zbog propuštenog na Olimpijskim igrama imam još veći motiv da se nametnem.Da li biste iz ove perspektive promenili nešto?- Prošlost ne može da se promeni. Šta je bilo, bilo je, želim samo da gledam napred.Kakva su vaša očekivanja od NBA ove godine, pošto ste iz San Antonija otišli u Detroit?- S velikim nestrpljenjem i ogromnim motivom čekam start sezone. Pistonsi su sjajna organizacija, čast je i zadovoljstvo biti deo nje. Sledeće sezone cilj nam je da se plasiramo u plej-of, a narednih godina očekujem borbu za šampionski prsten, što bi, ako ga osvojimo,bilo ispunjenje dečačkog sna - zaključio je Boban Marjanović.

OptimistaZVEZDA ĆE BITI DOBRA U EVROLIGIŠta očekujete od svog bivšeg kluba Crvene zvezde u novoj sezoni?- Zvezdu čekaju veliki izazovi. Sada je tu i novi sistem Evrolige, koji je još uvek nepoznanica za sve. Videćemo kako će se stvari odvijati, ali siguran sam da će Zvezda nastaviti da niže trofeje i da u Evropi igra značajnu ulogu - kaže Bobi.

Noćni provodSLUČAJNO SAM UPAO NA SLAVLJE ŠTEFANEKAPaparaco Kurira nedavno vas je uslikao u noćnom provodu, a na istom mestu olimpijsko zlato je slavio Davor Štefanek?- Slučajno smo bili na istom mestu u isto vreme. Nisam imao priliku da ga upoznam, ali ispratio sam njegov sjajan uspeh na Olimpijskim igrama. Svaka mu čast - napomenuo je Marjanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track