Bobijev menadžer prkosi Đorđeviću!
Foto: Dado Đilas

Moka Slavnić o „slučaju Marjanović“

Bobijev menadžer prkosi Đorđeviću!

Košarka -
Ražnatović je poturio Radovića da izađe s pričom o povredi košarkaša kako bi ga San Antonio povukao iz reprezentacije, kaže Moka

Košarkaški trener Zoran Moka Slavnić smatra da je menadžer Miško Ražnatović poturio pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića da izađe u javnost s pričom o povredi Bobana Marjanovića kako bi naudio selektoru Srbije Aleksandru Ðorđeviću."Evidentno je da se nastavilo prepucavanje između menadžera Ražnatovića i selektora Ðorđevića. Menadžer je nezadovoljan izostankom nekoliko njegovih igrača iz reprezentacije. Ova izjava pomoćnog trenera Zvezde, ničim ne izazvana, pokrenula je lavinu događaja, a priča se po gradu da je Ražnatović poturio Radovića da istupi s tom izjavom", počeo je razgovor Moka.

Na mukama... Aleksandar Đorđević
Na mukama... Aleksandar Đorđević

Legendarni košarkaški stručnjak istakao je da su se menadžeri uvek mešali u rad selektora i da to nije ništa novo."Poznato je koliko menadžeri žele da imaju uticaj na selektora koji vodi reprezentaciju. Kad sam ja bio selektor, naravno da niko nije imao uticaj, niti je smeo da me nešto pita u vezi sa svojim igračima. To je, između ostalog, i jedan od razloga zašto sam smenjen."Slavniću, inače, nije jasna izjava Aleksandra Ðorđevića koju je dao nakon što je San Antonio pozvao Marjanovića na dodatne lekarske preglede."Čitam samo izjave Ðorđevića da spominje nekog stranog trenera kome ide u korist da Marjanović ne igra na Evropskom prvenstvu. Takve izjave ne tretiram ozbiljno, jer selektor može, mora i ima pravo da javnosti kaže na koga je mislio. Ako je to paranoja selektora da mu neko uzurpira njegov sastav ili ne, onda to može lepo da objasni", poručio je Slavnić.

Na udaru... Miško Ražnatović
Na udaru... Miško Ražnatović

Miško Ražnatović nije želeo da se bavi insinuacijama."Ne želim da se bavim takvim stvarima i nemam komentar na takve izjave. Stvarno je tragikomično da mene neko povezuje s tim", Istakao je Miško.

Napušta pripremeMARJANOVIĆ SUTRA LETI ZA SAN ANTONIOPrema pouzdanim informacijama, Bobi Marjanović bi put Amerike trebalo da krene u četvrtak. Tamo će na zahtev njegovog novog kluba San Antonija obaviti dodatne preglede, nakon čega će lekari NBA ligaša odlučiti da li će bivši centar Crvene zvezde morati da preskoči Evropsko prvenstvo ili će možda nastaviti pripreme s reprezentacijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track