CRVENO-BELI SPEKTAKL: Zvezda čeka Olimpijakos
Foto: Dado Djilas

Veliko interesovanje za meč Beograđana i Atinjana

CRVENO-BELI SPEKTAKL: Zvezda čeka Olimpijakos

Košarka -
Duel prijatelja: Košarkaši Crvene zvezde večeras (19.00, SK 1) u meču četvrtog kola Evrolige dočekuju moćnu ekipu Olimpijakosa

Košarkaši Crvene zvezde danas (19.00, SK 1) dočekuju Olimpijakos, bratski klub iz Atine, u 4. kolu Evrolige. Gosti iz Grčke do sada nemaju nijedan poraz u grupi D ovog takmičenja, dok Beograđani imaju jedan neuspeh.Trener crveno-belih Dejan Radonjić svestan je da između navijača ova dva tima vlada veliko prijateljstvo, ali da će na terenu biti ljuti protivnici:- Koliko uzajamno poštovanje i prijateljstvo vlada između navijača Zvezde i Olimpijakosa najbolje se ogleda u činjenici da je prodaja karata trajala samo nekoliko sati. Svima je jasno da nam u goste dolazi tim koji je u poslednje tri godine dva puta bio prvak Evrope, a da je dugi niz godina u samom vrhu evropske košarke.

Sanjaju još jednu pobedu... Košarkaši Crvene zvezde
Sanjaju još jednu pobedu... Košarkaši Crvene zvezde

Crnogorski stručnjak je izjavio da će njegovi igrači sve uraditi da stignu do pobede, iako najbolji igrač Olimpijakosa vredi više nego ceo tim crveno-belih.- Pred nama je vrlo težak meč, mi jesmo mnogo mlad tim, ali smo mnogo motivisani, s velikom željom da odigramo kako treba i ostvarimo još jedan trijumf. Nama je potrebna velika podrška navijača, da ovom timu da impuls s tribine i povede ih do još jednog uspeha, iako Olimpijakos u svojim redovima ima Spanulisa, igrača koji vredi više nego ceo naš tim - što, naravno, ne znači da nećemo naći manu ekipi iz Atine - zaključio je Radonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track