DARKO MILIČIĆ ODUŠEVLJEN BASKETAŠIMA: Braćo Srbi, neka ste zgazili Amerikance
Foto: Fiba

Dao pelcer

DARKO MILIČIĆ ODUŠEVLJEN BASKETAŠIMA: Braćo Srbi, neka ste zgazili Amerikance

Košarka -

Igrali smo nedavno basket, reč je o sjajnim momcima i odličnim košarkašima, rekao je Darko

Bivši srpski košarkaš Darko Miličić pre samo dve nedelje igrao je basket s momcima koji su u subotu osvojili Svetsko prvenstvu u basketu 3 na 3!

U razgovoru za Kurir nekadašnji NBA igrač nije krio oduševljenje učinkom fantastične četvorke.Majstori- Svaka čast! Čestitam im na novoj tituli koju su osvojili - počeo je Darko Miličić.Zanimljivo, bivši košarkaš je pre samo dve nedelje igrao basket s ovim momcima. Na snimcima se videlo da su najbolji basketaši sveta imali šta da nauče od nekadašnjeg majstora pod obručima. Miličić je tad bio nepogrešiv u šutiranju trojki, a upravo je Dušan Domović Bulut kod rezultata 19:16 za Srbiju šutem za tri poena presudio Amerikancima u finalu.- Igrali smo nedavno basket, reč je o sjajnim momcima i odličnim košarkašima.Zbog obaveza srpski as nije gledao finale, ali je s oduševljenjem primio vest o pobedi srpske četvorke.- Nisam pratio finale s Amerikom, ali sam im, naravno, poslao poruke odmah posle meča. Svaka čast momcima još jednom - zaključio je Miličić.Velika stvarVeliki uspeh Dušana Domovića Buluta, Dejana Majstorovića, Marka Ždera i Marko Savića ima i dimenziju koja je mnogo više od sportske.

ŠpalirBULUT: MESTA ZA ŠAMPIONE!Kapiten srpske reprezentacije i zvanično prvi na listi basketaša Dušan Domović Bulut potvrdio je svoju klasu u finalnom meču! Igra iz udžbenika koja će se prepričavati naterala je Amerikance da se poklone pred srpskim asom.- Napravite mesta, prolaze šampioni - napisao je Bulut uz fotografiju na kojoj Ameri stoje mirno dok Srbi izlaze po pobednički pehar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja