DELIJE U AKCIJI: Zvezdaši, svi smo mi Jagoda
Foto: Aleksandar Jovanović Kurir Sport

Sećanje na nastradalog navijača

DELIJE U AKCIJI: Zvezdaši, svi smo mi Jagoda

Košarka -

Navijači Crvene zvezde žele da svi simpatizeri u dvorani tokom utakmice protiv Galatasaraja u četvrtak (19.00) imaju majice sa likom tragično nastradalog Marka Ivkovića

Navijači Crvene zvezde spremaju veliku akciju za utakmicu Evrolige između košarkaša crveno-belih i Galatasaraja, koja je na programu od 19.00 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Delije žele da svih 6.000 ljudi u dvorani imaju majicu sa likom tragično nastradalog navijača Marka Ivkovića Jagode, koji je život izgubio 21. novembra 2014. godine u Istanbulu, baš pred utakmicu protiv Galatasaraja. Njega je na svirep i mučki način sa leđa nožem ispred dvorane "Abdi Ipekči" ubo Kadri Aktaš, koji je osuđen na 25 godina robije.

Saopštenje Zvezdinih navijača prenosimo u celosti:

"Delije, Zvezdaši, narednu utakmicu u Pioniru Zvezda igra 23. februara protiv Galatasaraja. Ta utakmica je svakako poseban povod da se još jednom setimo našeg preminulog brata Marka Ivkovića - Jagode. Zato već sad pozivamo sve 'delije' i Zvezdaše da na tu utakmicu dođu u majicama sa Markovim likom. Želimo da ceo Pionir, od partera do vrha tribina, bude u tim majicama i da svi zajedno još jednom pokažemo da sećanje na našeg hrabrog brata traje u srcima svih "delija" i Zvezdaša. Iako znamo da svi imaju majice, ako je neko možda nema, može je kupiti u butiku 'Delije' na zapadu Marakane. Vremena ima sasvim dovoljno a svi koje dolaze nabave majice i da protiv Galatasaraja cela hala bude u majicama ŽIVIŠ! Sa severa nek' zapeva svako, nek' živi Marko!"

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Delije su ćutale 15 minuta, a onda je je zagrmela pesma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track