DINAMIK GOSTUJE ZVEZDI Čakarević: Sa entuzijazmom protiv Zvezde
Foto: KLS

7. kolo Super lige

DINAMIK GOSTUJE ZVEZDI Čakarević: Sa entuzijazmom protiv Zvezde

Košarka -

Meč 7. kola Super lige između KK Crvena zvezda mts i KK Dinamik održaće se u petak 12. maja, u hali Aleksandar Nikolić, sa početkom u 19 časova.

Pred duel sa crveno – belima trener Dinamika Miroslav Nikolić je izjavio da je Zvezda ubedljivo jača, ali da šansa uvek postoji.

"Pojačali smo trening i trudili smo se da osvežimo ekipu, ali ta utakmica nam nije prioritet. Zvezda je ubedljivo najjača u ovoj ligi, ali borićemo se. Trudićemo se da sa što manjom razlikom izgubimo. Naravno, moj lični stav je uvek pobeda. Kada moja ekipa jako odigra odbranu može svašta da se desi. Ovo je pre svega škola košarke, ali ne menjamo ambicije. Borićemo se da budemo među 4 najbolje ekipe" – istakao je Nikolić.

Kapiten Dinamika Marko Čakarević smatra da je njegova ekipa maksimalno motivisana.

"Idemo u Pionir, u goste ekipi Crvene zvezde, gde se ni mnogo bolje ekipe nisu mogle nadati pozitivnom rezultatu. Oni su apsolutni favorit za osvajanje Super lige. Mi smo u dobrom ritmu, iza nas su dve pobede, pa ekipa sa entuzijazmom i u dobroj atmosferi odlazi na ovu utakmicu. Malo nas je potresla i rastužila Stevanovićeva povreda, koji će najverovatnije odsustvovati do kraja prvenstva. Na nama je da odigramo najbolje što možemo i da se predstavimo u najboljem svetlu" – izjavio je Čakarević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pet činjenica koje niste znali o treneru Zvezde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track