DO SADA NEVIĐENO: Grobari planiraju da skupe 4 miliona evra za pomoć KK Partizan
Foto: Beta

Navijači u akciji

DO SADA NEVIĐENO: Grobari planiraju da skupe 4 miliona evra za pomoć KK Partizan

Košarka -
Odriču se odlaska na more, prodaju automobile, pozajmljuju pare kako bi rešili dug "svog" kluba

Grobari ponovo planiraju da pomognu Košarkaškom klubu Partizan. Želja im je da reše ceo dug crno-belih, koji iznosi četiri miliona evra.

"Dug Košarkaškog kluba je četiri miliona evra i mi u narednih mesec, dva moramo skupiti te pare, izmiriti sve dugove, dovesti ih na nulu, a klub preko leta neka obezbedi sponzore, napravi budžet i sa šampionskim ambicijama uđe u sledeću sezonu. Ako mislite da je četiri miliona evra puno novca koji moramo da skupimo za naš Partizan znajte da bismo skupili i 40 miliona evra da treba", navodi se u saopštenju Grobara.

Navijači Partizana navode primere kako je moguće skupiti tako veliku svotu novca.

"Neću da idem ovo leto na more jer dajem 500 evra za KK Partizan. Prodaću auto i daću ga za KK Partizan. Pozajmiću 200 evra i daću ih mom Partizanu. Izvadiću pare iz šteka i daću 1.000 evra mom Partizanu! Primer će dati velikim donacijama i bivši košarkaši i treneri koji su napravili velike karijere u Evropi i NBA zahvaljujući svemu što su naučili u Partizanu", dodaje se u saopštenju.

Oni su pozvali udruženje ”Grobari za nas” da na sebe preuzme organizaciju akcije, kao i da jasno i precizno objavi datum početka i završetka akcije, kao i žiro račun na koji će moći da se uplaćuje novac.

Podsetimo, Grobari su početkom marta organizovali revijalnu utakmicu u hali "Pionir" kako bi takođe skupili sredstva za pomoć KK Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track