DOKTORKA OSVOJILA SRCE PREDSEDNIKA PARTIZANA: Peković očekuje prvo dete!

Svadba zakazana za 18 jun

DOKTORKA OSVOJILA SRCE PREDSEDNIKA PARTIZANA: Peković očekuje prvo dete!

Košarka -
Nikola Peković, košarkaš Minesote i predsednik košarkaškog kluba Partizan, uskoro će postati otac.

Srce jednog slavnog košarkaša konačno je osvojeno. Naime, njega je zauvek uz sebe vezala doktorka Violeta Milinković (36), kojoj će se poznati plejboj obećati na večnu ljubav 18. juna u jednom prestižnom hotelu u Bečićima.

Ipak, uprkos predstojećem važnom događaju u njihovim životima, buduće mladence je najviše obradovalo saznanje da će ove godine postati roditelji. Od tog trenutka zaljubljeni par ne prestaje da kuje planove za svoju porodicu, a lepe vesti nedavno su podelili i sa članovima svojih familija.

Košarkaš Minesote je svoju buduću suprugu upoznao u avgustu prošle godine u Pljevljima, gde Violeta živi i radi kao doktorka. Nekoliko dana nakon prvog susreta, Peković je preko zajedničkih prijatelja kontaktirao Milinkovićevu, a posle razmenjenih obostranih simpatija, ubrzo su počeli da se zabavljaju.

Nikola je u oktobru morao da se vrati u Ameriku, ali je sa svojom dragom sve vreme bio u kontaktu. Ona ga je, koliko su joj to obaveze dozvoljavale, u nekoliko navrata posećivala u SAD, a tamo su zajedno dočekali i 2016. godinu. Tri dana nakon toga proslavili su Nikolin 30. rođendan, a tokom božićnih praznika košarkaš je zaprosio svoju dragu.

Ljudi koji dobro poznaju Pekovića tvrde da košarkaš odavno nije bio srećniji i ne kriju radost što je baš šest godina starijoj doktorki pošlo za rukom da od večitog plejboja napravi muškarca koji se raduje porodičnom životu, nestrpljivo isčekujući dan kada će postati otac.

(Story)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track