DUŠKO VUJOŠEVIĆ PORUČUJE Šizofrenija: Izbori za lične interese, a ne za Partizanove!
Foto: Fonet

Dan D u humskoj! Milorad Vučelić slavi

DUŠKO VUJOŠEVIĆ PORUČUJE Šizofrenija: Izbori za lične interese, a ne za Partizanove!

Košarka -

Danas skupština Bivši trener košarkaša i predsednik JSD Partizan ogorčen što niko iz crno-bele porodice ne kontaktira s njim

Partizan će danas dobiti predsednika fudbalskog kluba, a to će gotovo sigurno biti Milorad Vučelić. Posle dve neuspešne sednice skupštine, koje su ličile na cirkus a ne na najvažnije klupsko telo, izbori će po svemu sudeći uspeti iz trećeg pokušaja.

Milorad Vučelić za sada ima veći broj glasova od Nenada Bjekovića, a šta na to kaže legenda crno-belih Duško Vujošević, koga je upravo Vučelić smenio s mesta predsednika JSD Partizan, saznali smo iz prve ruke. Trofejni trener košarkaša nije srećan zbog zbivanja u njegovom Partizanu.

- Žao mi je zbog svega što se dešava u Partizanu. Dok sam bio na čelu Jugoslovenskog sportskog društva, trudio sam se da što bolje obavljam funkciju predsednika, ali sada više nisam u toj poziciji. Na moju sreću sada sam na drugom poslu i malo mi je teško da komentarišem dešavanja u klubu. Niko ne kontaktira sa mnom, ali čini mi se da je stanje šizofreno. Stvarno mi nije normalno da su lične interese stavljeni ispred interesa kluba i žao mi je što je među partizanovcima došlo do takvih podela. U to su umešani i mediji i navijači, a sve zarad ličnih interesa - ogorčen je Vujošević.Ljubimac Grobara ipak veruje da će se situacija posle današnjih izbora promeniti.

- Želim sve najbolje mom Partizanu i da napokon krenu da vode računa o klubu, a ne o sebi. Ovo što se sada dešava nije dobro i nadam se da će interese Partizana staviti u prvi plan. Ponavljam, žao mi zbog svega negativnog što se dešava u klubu .

Brinu za DuletaZDRAVLJE JE DOBROTrener Limoža Duško Vujošević rekao je da mu je zdravlje dobro, bez obzira na to što se bavi stresnim poslom.- Zdravlje mi je pod kontrolom. Ovde u Lionu medicinska služba je na visokom nivou i vode računa o meni. Svestan sam da je trenerski posao izuzetno stresan i pun nervoze, ali dobro se osećam i to je najvažnije - poručio je Vujošević.

Prati crno-beleSVAKA ČAST KOŠARKAŠIMABivši trener Partizana zadovoljan je učinkom crno-belih na početku košarkaške sezone. Sedam mečeva, sedam pobeda.- Nije moglo bolje i želim im da nastave u ovom ritmu. Igraju dobro, odlično su startovali u svim takmičenjima, bez poraza su i nadam se da će tako i ostati - istakao je Vujošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track