FINALE KOŠARKAŠICA: Crvena zvezda korak od titule, Radivoj Korać za majstoricu
Foto: Kosarka24.rs

Četvrti meč finalne serije

FINALE KOŠARKAŠICA: Crvena zvezda korak od titule, Radivoj Korać za majstoricu

Košarka -

Četvrti meč finalne serije plej-ofa Prve lige Srbije za košarkašice između Crvene zvezde i Radivoja Koraća igra se od 19 časova u hali "Basket siti".

Crveno-bele vode sa 2:1 i ukoliko pobede večeras osvojiće titulu posle 13 godina. Crveno-bele bi time osvojile 29. titulu u istoriji kluba i 42. trofej.

– Pobeda sa velikom razlikom u prethodnoj utakmici nikako ne sme da nas zavara. Radivoj Korać je trostruki uzastopni šampion i zna kako se igraju finalne serije. To nas obavezuje da uđemo u utakmicu maksimalno spremni za „pravi rat“ pod koševima. Korać je ekipa koja ima i kvalitet i karakter. Očekujem veliku borbu, punu dvoranu i neka bude praznik ženske košarke, poziva na oprez i u dvoranu „Basket siti“ trener košarkašica Crvene zvezde, Dragan Vuković.

Mina Đorđević ističe da je ekipa svesna da je sve u njihovim rukama pred sutrašnji duel.

- Sve je sada na nama. Poslednje dve utakmice smo dobro počele i do kraja uspele da održimo dobru igru. Još ništa nije gotovo, sigurna sam da se i ekipa Radivoj Koraća dobro spremila, a mi ćemo se potruditi da odigramo najbolje do sada i da osvojimo dugo čekanu titulu.

Ekipa Radivoja Koraća u "Basket siti" stiže sa imperativom pobede. Trostruki uzastopni šampion Srbije već je jednom ove sezone savladao Crvenu zvezdu kao gost, a sa istim ciljem, prema rečima Bojane Stevanović, dočekuje ovaj meč.

- Još ništa nije gotovo, bez obzira na ovaj poraz mi nemamo nameru da se predamo. Iz prethodne utakmice smo mogli da izvučemo dosta pouka i sada radimo na tome da takve greške ne ponovimo. Mislim da nas očekuje jako teška utakmica i nema sumnje da ćemo dati sve od sebe da povratimo prednost domaćeg terena i da ligu završimo zadovoljni, sa osmehom na licu. Što se tiče moje pozicije u klubu, mislim da se polako uklapam, ovo je previše promena za mene što se tiče odbrane ali i napada u pojedinim segmentima. Ovde postoji jedan uigran sistem kojem moraš da se prilagodiš kako bi se uklopio u ekipu. Poštujem sve to i dajem sve od sebe da se uklopim u isti jer zbog toga sam ovde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track