(FOTO, VIDEO) GRMELO ISPRED PIONIRA: Pogledajte kako su Delije podržale košarkaše pred Partizan
Foto: Damir Dervišagić

Tako to rade navijači Zvezde

(FOTO, VIDEO) GRMELO ISPRED PIONIRA: Pogledajte kako su Delije podržale košarkaše pred Partizan

Košarka -
Fanovi crveno-belih okupili se ispred hale Pionir pred trening Radonjićeve ekipe, jer sutra i prekosutra ne mogu na tribine
1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Navijači Crvene zvezde okupili su se večeras ispred hale Pionir, u vreme treninga tima Dejana Radonjića, kako bi svojim ljubimcima pružili podršku pred treći meč polufinala plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Fanovi crveno-belih očekivali su da će Bobi Marjanović i drugovi voditi 2:0 u seriji posle mečeva u kojima je Zvezda bila domaćin. Njihove želje se nisu ostvarile, jer su crno-beli uspeli da pobede u drugom meču i izjednače na 1:1. Međutim, to nije obeshrabrilo Delije. Naprotiv. Navelo ih da je pruže još jaču podršku crveno-belim košarkašima.

Poznato je da u hali Pionir nema navijača gostujućeg tima u polufinalnoj seriji, što znači da će Delije utakmice ovog vikenda (subota i nedelja od 21 sat) gledati preko "malih ekrana". Kada već ne mogu da podrže svoje košarkaše tokom mečeva sa tribina, rešili su da to učine da ranije.

Nekoliko stotina navijača Crvene zvezde okupilo se ispred hale pre nego što su igrači počeli da dolaze na večernji trening. Grmelo je na sve strane od pesme, a košarkaši su oduševljeno otpozdravljali. Naročito oduševljeno su delovali stranci nenaviknuti na ovakav vid podrške.

Na kraju, kada su se svi igrači skupili u svlačionici, zajedno su izašli ispred hale da otpevaju neku pesmu sa Delijama.

Nema sumnje da će crveno-belima ovaj gest navijača predstavljati vetar u leđa kada sutra uveče izađu na treći megdan u seriji sa Partizanom.

Podsetimo, Crvena zvezda je dobila prvi duel, ali je Partizan u drugom uzvratio. Igra se do tri pobede. Pobednik serije obezbediće učešće u Evroligi sledeće sezone i plasiraće se u finale plej-ofa regionalnog takmičenja.

http://www.youtube.com/watch?v=8GzJyhxhr68

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track