GROBARI NE MOGU U NIKŠIĆ: Sutjeska zabranila navijačima Partizana ulaz u halu
Foto: Saša Pavlić Kurir

Crno-beli bez podrške

GROBARI NE MOGU U NIKŠIĆ: Sutjeska zabranila navijačima Partizana ulaz u halu

Košarka -
Derbi začelja ABA lige koji se u ponedeljak igra u Nikšiću između Sutjeske i Partizana biće odigran bez prisustva "Grobara".

Čelnici domaće ekipe, pravdajući se pravilnikom regionalne lige, doneli su odluku da navijačkoj grupi gostujuće ekipe ne dozvole ulaz u Dvoranu sportskog centra Nikšić. Takođe, gledaoci će u halu moći da uđu isključivo bez navijačkih obeležja.

"Doneli smo odluku da navijači Partizana ne budu u dvorani. Takođe, na utakmicu se mora doći bez obeležja navijačkih grupa. Znači, da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza zamolili bi gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima", istakao je sportski direktor Sutjeske Miodrag Lješković.

Utakmica izaziva veliko interesovanje jer odavno Partizan nije gostovao u Nikšiću. Dodatni motiv za ovaj meč izaziva i činjenica da su ove dve ekipe trenutno poslednjeplasirane na tabeli. Partizan je 13. sa učinkom od šest pobeda i 11 poraza, dok je Sutjeska poslednjeplasirana sa pobedom manje.

"Utakmica ima posebnu draž i značaj, pa je i interesovanje veliko. Mi u klubu smo odlučili da prodaja karata bude malo specifičnija nego do sada, jer imamo i veliku obavezu prema sponzorima kluba. Tako će deo karata biti podeljen sponzorima, a ostatak će se prodavati na dan utakmice uz prethodnu rezervaciju. Dana drugog i trećeg januara će se vršiti rezervacije. Rezervacije se vrše uz ličnu kartu, a jedna osoba neće moći da rezerviše više od dve karte", objasnio je Lješković.

Utakmica između Sutjeske i Partizana na programu je u ponedeljak od 21 sat. Dvorana će biti otvorena tri sata pre meča, a zanimljivo je i da su mesta numerisana, što je redak slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track