Grobari za Partizan: Igraju Kecman, Avdalović, Milojević...
Foto: Kkpartizan.rs

Pomoć crno-belima

Grobari za Partizan: Igraju Kecman, Avdalović, Milojević...

Košarka -
Ta utakmica je zakazana za 11. mart od 19.30 u Pioniru, a igraće veliki broj poznatih ličnosti, kao i sadašnji i bivši igrači Partizana

BEOGRAD - Revijalna utakmica za pomoć košarkaškom klubu Partizan "Grobari za nas" održaće se 11. marta, a organizatori tog meča istakli su danas da je najvažnije da hala Pionir bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Na spisku učesnika su, između ostalih, Vlado Šćepanović, Dušan Kecman, Petar Božić, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Vlada Dragutinović, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Dejan Milojević, Nenad Čanak, Predrag Danilović, Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Slaviša Koprivica, Zoran Stevanović, Mlađan Šilobad, Miroslav Berić.

Karte za ovu utakmicu koštaće 600 dinara za tribine, 1.000 dinara za parter i 1.500 za ložu. Ulaznice se mogu kupiti od sutra na prodajnim mestima "Giks tiksa", kao i u svim kljužarama Vulkana.

"Sama teška situacija u klubu nas je podstakla na ovakvu ideju. Mi, navijači, ne želimo da budemo samo sa strane, već želimo da pomognemo, da budemo učesnici utakmice", rekao je inicijator ove akcije ispred prijatelja kluba i navijača Željko Perkunić.

"Mnoge javne ličnosti i sportski radnici su pristali da učestvuju u ovom humanitarnom događaju. Nama je cilj da ispunimo Pionir i to ćemo smatrati velikom pobedom jer ćemo smo tako pomoći klubu koji volimo", rekao je on.

Ekipe će na ovoj utakmici voditi Duško Vujošević i Vlada Jovanović.

"Želeo bih da pozovem sve pristalice Partizana da 11. marta ispune Pionir, da pomognu klubu koji vele, jer znaju i oni u kakvoj se teškoj finansijskoj situaciji nalazimo već godinama. Naravno, nemamo rezultatski imperativ, važno je da hala bude puna. To će biti naša pobeda", rekao je Vujošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track