(VIDEO) HIT: Vlade Divac dao glas za navigaciju!
Foto: Dado Djilas

Bivši košarkaš u ulozi vodiča

(VIDEO) HIT: Vlade Divac dao glas za navigaciju!

Košarka -
Drug na drumu legendarni Srbin pozajmio glas za navigacionu aplikaciju, čija je najnovija verzija inspirisana NBA plej-ofom

Skrenite u prvu ulicu desno. Za 50 metara produžite levo. Prekoračili ste brzinu... Ove rečenice poznate su svakom ko u automobilu koristi GPS navigaciju. A šta kažete na to da vam sve ovo priča Vlade Divac?Od sada je i to moguće ukoliko koristite jednu od poznatih navigacionih aplikacija u SAD koja u svojoj opciji „glasovi“ ima i onu - „Vlade Divac“. Legendarni srpski košarkaš, koji se proslavio i u NBA ligi, pozajmio je svoj glas ediciji aplikacije koja je nadograđena specijalno za plej-of najjače košarkaške lige na svetu. U tu svrhu snimljen je i zanimljiv promotivni spot, u kojem Vlade na šaljiv način snima poruke za navigaciju.Sve počinje uz poznatu pesmu „Hajde, Jano“, a onda Divac ulazeći u neki raspali studio najpre dobro zvekne glavom o štok vrata.- Ljudi, da li ste spremni da snimimo? Ja sam spreman. Skreni na drugom isključenju, pa onda na petom. Kreni sa vožnjom! Kh, kh, kh... ajmo ponovo - zbunio se Divac.- Vlade, treba to malo bolje, idemo još jednom - začuo se strogi glas snimatelja.Operativac Kingsa je otišao do toaleta, umio se, pogledao u ugledalo i rekao:- Ajde, možeš ti to.Drugi pokušaj bio je već mnogo veseliji:- Da li si spremna, bejbi? Idemo na put! Stižemo u Beograd, da li ste spremni da rokate s Divcem? Ja sam se spreman rodio, ajmooo! Skreni levo, skreni desno. Pazi da ti neko ne izblokira, šit, haha... dug je put iz Srbije. Samo napred, ali pazite, gužva je u saobraćaju. Ne brinite, Vlade vam pravi društvo.

http://www.youtube.com/watch?v=f-kFfPzyRpQ

Konfuzija u KingsimaD‘ALESANDRO BIO PROTIV DIVCAPoznati NBA novinar Jahua Mark Spirs tvrdi da u rukovodstvu Sakramenta nije ni približno onako kako izgleda. Navodno je generalni menadžer Kingsa Pit d‘Alesandro bio nezadovoljan što je vlasnik kluba Ranadiv Vivek odlučio da Srbina postavi za glavnog operativca, jer se plaši za svoj posao. Kao Divčev nedostatak navodi se činjenica da ima malo iskustva u sličnim poslovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track