ISPOVEST DENISA RODMANA: Pio sam i partijao, a onda sam slomio p**is
Foto: Reuters

Legenda NBA u svom stilu

ISPOVEST DENISA RODMANA: Pio sam i partijao, a onda sam slomio p**is

Košarka -

Nekadašnja NBA zvezda Denis Rodman našao se u centru pažnje kada se uključio u emsiju na britanskoj televiziji gde je u svom stilu odgovarao na pitanja novinara.

Na samom početku 'ispovesti' objasnio je šta je to zapravo 'skok u košarci'.

"Dakle, zvezda ekipe baca loptu na koš, ja skočim i ulovim je, pa je opet odnesem toj istoj zvezdi", slikovito je opisao Rodman koji je otkrio i koji mu je najdraži skok u karijeri.

"Skok sa Madone na Karmen Elektru. Taj mi je omiljen!", rekao je sa smeškom Rodman koji je bez ustezanja opisao i trenutak kada je 'slomio penis'.

"Bili smo na nekakvom krstarenju, ceo dan sam pio i partijao... Sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio i partijao tako da sam do kraja večeri bio 'odvaljen kao majka'. U jendom trenutku završio sam sa jednom devojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu i prilično je uživala u seksu. U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe, zaletela se i skočila na mene. Krv je bila na sve strne, a ona se uspaničila i počela da viče 'O Bože, ubila sam ga, mrtav je"'. Samo sam je pogledao i rekao 'Nisi, dušo samo si mi slomila penis'", ispričao je kontroverzni košarkaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track