KAKAV MALER ZA SRBIJU: Milica Dabović zbog povrede napustila teren
Foto: Kurirsport

Šteta

KAKAV MALER ZA SRBIJU: Milica Dabović zbog povrede napustila teren

Košarka -
Dabovićeva je nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena sa bolnom grimasom na licu napustila teren i otišla u svlačionicu

BUDIMPEŠTA - Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović povredila se u finišu prvog poluvremena finalne utakmice na Evropskom prvenstvu u Budimpešti protiv selekcije Francuske.Srbija je u finalu EP pobedila 76:68.Dabovićeva je nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena sa bolnom grimasom na licu napustila teren i otišla u svlačionicu, a zbog povrede neće igrati do kraja utakmice. Ona se povredila u duelu sa igračicama Francuske, a u finišu prvog dela meča otišla je u svlačionicu sa ledom na laktu desne ruke.

Milica se u poluvremenu vratila sa zavojem oko ruke, ali nije trenirala, već je sedela na klupi sa lekarom srpske reprezentacije Đorđem Jelićem.Ona je ponovo otišla u svlačionicu, ali se vratila početkom drugog poluvremena. Kapiten našeg tima je sela na klupu, ali je vatreno bodrila saigračice. Milica je u samom finišu ušla u igru na nekoliko sekundi i zajedno sa saigračicama proslavila titulu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track