(FOTO) VUJOŠEVIĆ ZA KURIR POSLE UDESA: Ja sam dobro, sve je u redu
Foto: Stefan Jokić

Malerozni trener Partizana

(FOTO) VUJOŠEVIĆ ZA KURIR POSLE UDESA: Ja sam dobro, sve je u redu

Košarka -
Nesreća se dogodila kada su se sudarili Vujoševićev automobil marke BMW X3, koji se kretao iz pravca Brankovog mosta i putnički automobil koji se kretao ulicom iz pravca Tržnog centra Ušće
1 / 11 Foto: Stefan Jokić

BEOGRAD - Trener KK Partizan Duško Dule Vujošević imao je danas popodne oko 18 časova udes na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina kod tržnog centra Ušće.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila kada su se sudarili Vujoševićev automobil marke BMW X3, koji se kretao iz pravca Brankovog mosta i putnički automobil koji se kretao ulicom iz pravca Tržnog centra Ušće. Nesreća se dogodila na samoj raskrsnici gde je i došlo do sudara.

Na oba vozila je kako javlja reporter Kurira s mesta događaja na vozilu pričinjena manja materijalna šteta. Na Vujoševićevom vozilu je oštećen branik s desne strane i retrovoizor s leve strane, a na drugom vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

- Lakša saobraćajna nesreća je u pitanju. Ja sam dobro, sve je u redu. Sve potrebne podatke što su trebali sam rekao policiji, kratko je za Kurir izjavio Vujošević, pre nego što je seo u automobil i otišao.

Podsetimo, ovo nije bio prvi udes u kome je učestvovao košarkaški trener Partizana. Naime, Vujošević je krajem juna prošle godine imao saobraćajni udes u kome je prošao bez povreda.

Nesreća se desila kada je na džip koji je vozio trener Partizana naleteo tramvaj. Tramvaj je udario u zadnja desna vrata Vujoševićevog vozila. Udes se desio na Autokomandi, Vujošević je pokušao da skrene desno sa Trga Oslobođenja u ulicu Dr Milutina Ivkovića koja prolazi pored stadiona Partizana.

Prema rečima očevidaca, Vujošević je isekao tramvaj na liniji 10, ali nije uspeo da prođe na vreme.

"Imao sam saobraćajni udes, ali srećom nije bilo nikakvih povreda ni kod mene, ni kod putnika u tramvaju sa kojim sam se sudario", potvrdio je Vujošević u kratkoj izjavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track