KO JE NOVI ČELNIK CRNO BELIH: Bio u upravi Zvezde, a sad vodi Partizan

Preletač

KO JE NOVI ČELNIK CRNO BELIH: Bio u upravi Zvezde, a sad vodi Partizan

Košarka -

Milan Iskrin, novi potpredsednik košarkaškog kluba iz Humske, pre deset godina bio ključni čovek u upravi crveno-belih koju je predvodio Piksi

Košarkaški klub Partizan konačno je dobio potpredsednika, a zanimljivo je da se radi o čoveku koji je pre deset godina bio u upravi Crvene zvezde!Prvi pomoćnik Nikole Pekovića biće Milan Iskrin, koji je u ponedeljak postavljen na ovu funkciju, a još 2015. godine, kao predstavnik kompanije „Delta sport“, postao je član Upravnog odbora crno-belih.

2006. Milan Iskrin u upravi Crvene zvezde
2006. Milan Iskrin u upravi Crvene zvezde

Biznismen

Iskrin je 2006. godine, takođe u ime ove kompanije, bio u upravi fudbalskog kluba Crvena zvezda koju je predvodio predsednik Dragan Stojković Piksi, a deset godina kasnije postao je drugi čovek večitog rivala. On je više od godinu dana aktivan u rukovođenju crno-belih i sada će biti još više uključen u donošenje ključnih odluka. Iako se ovde radi isključivo o biznisu, a ne o navijačkom opredeljenju, veliki broj pristalica Partizana ne gleda baš blagonaklono na odluku da Iskrin nasledi legendarnog Miodraga Berića.Nije jediniOvo nije jedina promena u KK Partizan jer je Žarko Stojović postao novi poslovni direktor, pošto je preuzeo funkciju od Vladimira Grkovića, koji je napustio klub.

ŠtetaNIŠTA OD MEČA U NIŠUPartizan je zbog zauzetosti dvorane „Aleksandar Nikolić“ nameravao da meč sa Mornarom u ABA ligi u subotu odigra u Nišu. Međutim, rukovodstvo lige nije imalo razumevanja, pa će utakmica sa Baranima ipak biti odigrana dan kasnije, u nedelju 18. decembra s početkom u 12 časova. U Nišu su ima mnogo navijača crno-belih koji tako neće dobiti priliku da gledaju svoje ljubimce u ABA ligi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track