KRAJ LJUBAVI: Raskinuli Raduljica i Stefana
Foto: Dado Đilas

Srpski košarkaš ima novu devojku

KRAJ LJUBAVI: Raskinuli Raduljica i Stefana

Košarka -

Srebrni srpski olimpijci iz Rija, posle dve godine, nisu više zajedno. Sjajna odbojkašica boravi u Poljskoj, dok se iskusni košarkaš hvali novom vezom

Stefana Veljković i Miroslav Raduljica nisu više u ljubavnoj vezi, saznaje Kurir iz izvora bliskih ovom sportskom paru. Njih dvoje su se razišli krajem prošle godine, ali ostali su u prijateljskim odnosima.Udaljenost, ali i neslaganja u vezi uticali su da Veljkovića i Raduljica ne budu više zajedno. Odbojkašica ove sezone igra u poljskim Policama, dok je košarkaš član Armanija iz Milana. Sudeći po poslednjim fotografijama iz Italije, Raduljica ima novu devojku.Inače, poznati srpski sportski upoznali su se 2015. godine, kada su i uplovili u emotivnu vezu. Ljubav je potrajala gotovo godinu, a onda je usledio raskid. Ipak, na Olimpijskim igrama Miroslav i Stefana obnovili su vezu, ali očito to nije opstalo na duže staze.

Nova ljubav... Raduljica grli nepoznatu Italijanku
Nova ljubav... Raduljica grli nepoznatu Italijanku

Njih dvoje gotovo da nisu govorili javno o svojoj ljubavi, a samo je magazin Stori uspeo da od Stefane dobije ispovest na tu temu, i to krajem 2015. godine.- Jedino što o tome mogu da kažem je da se Miroslav i ja odlično slažemo, u suprotnom ne bismo bili zajedno. Podržavamo se i volimo - bila je jedina izjava o njihovoj ljubavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track