KUPIO DELIJE: Nikola Kalinić dobio karikaturu!
Foto: Dado Jdilas

Zvezdin košarkaš junak

KUPIO DELIJE: Nikola Kalinić dobio karikaturu!

Košarka -
Bez poraza u ABA ligi: Nekad je najslađe pobediti u poslednjoj sekundi, istakao je Zvezdin „orao“ posle 19. uzastopnog trijumfa

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su i 19. uzastopnu pobedu u ABA ligi trijumfom nad Budućnošću u Podgorici sa 77:76, a čovek odluke bio je Nikola Kalinić, koji je odbojkaškim potezom u poslednjim sekundama doneo radost crveno-belima.Srpski reprezentativac ne krije sreću zbog novog trijumfa, ali i „spušta loptu“ posle euforije ističući da tek treba da se igra.- To je bila sjajna pobeda za nas, nastavili smo trijumfalni niz. Uspeli smo da na njihovom terenu pobedimo ekipu Budućnosti, koja je odigrala fenomenalan meč. Oni su zaista izvanredna ekipa predvođena odličnim trenerom. Bilo je evidentno da su se dobro spremili za duel s nama. Međutim, uspeli smo da odolimo njihovim napadima i na kraju smo prelomili meč u našu korist, a nekad je najbolje i najslađe pobediti u poslednjoj sekundi - izjavio je Kalinić.Reprezentativac Srbije poručio je da mu je drago što je njegova ekipa prvi put pobedila posle višegodišnjeg posta.- Bio je izvanredan ambijent za igru, a treba reći da Zvezda u Morači nije slavila poslednjih 10 godina i iz tog razloga nam je mnogo drago i veoma smo srećni zbog ove pobede. Svima treba da bude jasno da prava borba počinje u plej-ofu - zaključio je Kalinić.Nikola je, inače, odmah posle utakmice postao glavna tema na društvenim mrežama. Navijači Zvezde nisu krili oduševljenje zbog njegove borbenosti, a tim povodom osvanula je i originalna karikatura koja je oduševila i Kalinića.- Ha-ha-ha - napisao je Kalinić ispod svoje karikature na Instagramu u režiji Delija.

Verna karikatura... Nikola Kalinić, junak meča u Podgorici
Verna karikatura... Nikola Kalinić, junak meča u Podgorici

Incident u MoračiZVEZDA I BUDUĆNOST NEĆE NOVI RATKošarkaški klubovi Crvena zvezda i Budućnost žele da se spusti lopta zbog incidenta koji se dogodio posle meča u Podgorici kad su pomoćni trener domaće ekipe Goran Rakočević i neki funkcioneri tog kluba počeli da psuju igrače crveno-belih. Ipak, sve se brzo završilo i kako nam je saopšteno iz oba kluba, nema potrebe da se diže tenzija.Ma nije se ništa dogodilo - izjavio je menadžer Zvezde Nebojša Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track