KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Peković postaje tata!
Foto: Fonet/Aleksandar Koković

Stižu rode...

KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Peković postaje tata!

Košarka -

Nakon gubitka bebe, supruga slavnog košarkaša ponovo je trudna, pa će u martu sledeće godine na svet doneti naslednika ili naslednicu.

Vreme je za bebe u porodici Peković! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, supruga slavnog košarkaša Violeta je u trećem mesecu trudnoće. Tu radosnu informaciju Nikola je nedavno podelio sa svojim najbližima.- Prvo je roditeljima saopštio prelepe vesti. Nikola i Violeta otišli su posle svadbe sa kumovima na odmoru u Grčku. Zakupili su luksuznu kuću na Halkidikiju, a po povratku u Srbiju saznali su da je Violeta ponovo trudna - kaže naš sagovornik blizak porodici Peković.Nikolina supruga je početkom ove godine bila u drugom stanju, ali nažalost, tada je izgubila bebu. To saznanje palo je izuzetno teško i Nikoli i Violeti, ali ih ujedno učinilo još jačim u nameri da dobiju naslednike.- Početkom avgusta su zajedno otišli u Ameriku i tamo će boraviti u narednom periodu. Nikola će se oporavljati od povrede zbog koje verovatno propušta celu sezonu, dok će Violeta održavati trudnoću uz pažnju najboljih tamošnjih lekara - zaključuje naš izvor.Podsećamo, Nikola Peković i Violeta Milinković stupili su u brak ovog leta na gala venčanju koje su organizovali u Bečićima. Razne priče koje su se za vreme njihove veze pojavljivale u javnosti nisu uticale na ljubav slavnog košarkaša i osam godina starije doktorke iz Pljevalja.

Spreman za očinstvoOBOŽAVA DECUOtkad se oženio, Nikolu Pekovića sve više muči nostalgija. Iako ima finansijski jak ugovor sa Minesotom, moglo bi da se desi da ga raskine zbog povrede. Jednom prilikom Nikola Peković je rekao o porodici:- Mnogo volim decu i stvarno bih želeo da imam veliku porodicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track