KURIR OTKRIVA Evo zašto je stigao u Beograd: Marko Jarić tužio prijatelja koji ga je opelješio
Foto: Dragana Udovičić

Saslušan u sudu

KURIR OTKRIVA Evo zašto je stigao u Beograd: Marko Jarić tužio prijatelja koji ga je opelješio

Košarka -

Proslavljeni košarkaš dva dana proveo u Prvom osnovnom tužilaštvu, gde je podneo više krivičnih prijava protiv izvesnog V. J., koji mu je vodio poslove u Srbiji

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić (38) u ponedeljak je iz Majamija iznenada doputovao u Srbiju, a kako Kurir saznaje, razlog njegovog dolaska je to što je odlučio da se lično „obračuna“ s bivšim velikim prijateljem, izvesnim V. J. (ime poznato redakciji), za kog tvrdi da ga je opelješio!

Bivši košarkaš je dva dana zaredom proveo na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Novom Beogradu, kom je podneo više krivičnih prijava protiv partnera koji mu je vodio poslove u Srbiji.

- Marko ima status oštećenog. Ostao je pri svojim navodima da je prevaren, odnosno da je prijatelj s kojim je ušao u zajedničke poslove prokockao njegovo poverenje i praktično pokrao njega i njegovu sestru, dizajnerku Tamaru - kaže izvor Kurira.Prema rečima našeg sagovornika, Marko Jarić i V. J. bili su prijatelji i poslovni saradnici. Zajedno su gradili stambeno-poslovni objekat u centru Beograda i trebalo je da otvore kafić u prestonici.

- Onda je Jarić posumnjao da V. J. velike iznose novca uzima za sebe. Kako problem nisu mogli da reše mirno, Marko je presavio tabak i podneo više krivičnih prijava Prvom osnovnom tužilaštvu protiv poslovnog partnera za prevaru. Zbog toga je i saslušavan prethodna dva dana - kaže sagovornik blizak Jariću.

On otkriva i da V. J., s druge strane, tvrdi da ništa od onoga za šta ga Marko Jarić optužuje nije tačno.

- V. J. je uporan u tome da ništa nije uzimao za sebe i da je novac trošio, odnosno ulagao, isključivo u dogovoru s Jarićem - dodaje naš sagovornik.

Košarkašev advokatMARKO VIŠE NIJE JAVNA LIČNOST, TUŽIĆEMO VAS!Marko Jarić nije želeo da za Kurir objasni zbog čega je bio u Prvom osnovnom tužilaštvu, niti koliko novca sumnja da mu je bivši prijatelj uzeo. Kada je video foto-reportere, pokušao je da pobegne, a koliko je bio uporan u tome da ne bude fotografisan, svedoči činjenica da je iz zgrade izašao na sporedni izlaz.- Ukoliko objavite njegovu fotografiju, tužićemo vas. On više nije javna ličnost, nemate pravo na to - zapretio je njegov advokat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track