(KURIR TV) PARA NA PARU IDE: Nikola Peković na svadbi dobio 200.000 evra

Košarkaš se oženio osam godina starijom doktorkom

(KURIR TV) PARA NA PARU IDE: Nikola Peković na svadbi dobio 200.000 evra

Košarka -

Nikola je od gostiju dobijao samo novac u kovertama, a od kuma Duška Šarića na raspolaganju ceo hotel. Mlada se raplakala dok se potpisivala novim prezimenom

Nikola Peković (30) oženio se danas osam godina starijom doktorkom Violetom Milinković, koja je u petom mesecu trudnoće. Svadbena ceremonija upriličena je u Bečićima u hotelu „Mediteran“, koji je u vlasništvu mladoženjinog kuma Duška Šarića.Mlađi brat narko-bosa Duška Šarića je kao svadbeni poklon košarkašu i njegovoj izabranici ustupio maltene ceo hotel - salu u kojoj je bilo venčanje i hotelske sobe za zvanice, kojih je bilo oko 400. Koverte s novcem, koje su donosili gosti, skupljao je Pekovićev prijatelj, a kako saznajemo, sportista i njegova žena su dobili oko 200.000 evra u kešu!

Gromoglasni aplauzSa petnaestak minuta zakašnjenja Nikola i Violeta su izašli pred zvanice, koje su ih pozdravile gromoglasnim aplauzom. Onu su u salu ušli uz zvuke tradicionalne srpske pesme „Svilen konac“! Mlada je uzela prezime Peković i rasplakala se dok se upisivala u knjigu venčanih!

Zvao pola estrade
Kume, izgore ti kesa... Duško Šarić je vlasnik hotela u Bečićima
Kume, izgore ti kesa... Duško Šarić je vlasnik hotela u Bečićima

ObezbeđenjeGOSTIMA ZABRANJENI TELEFONIPeković je angažovao veliko obezbeđenje. Niko ko nije među gostima nije mogao da proviri u hotel, dok je gostima bilo zabranjeno da koriste mobilne telefone i kamere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track