LJUBAV JE TO: Amerikanac dao 200 dolara za Bobijevu frizuru!
Foto: Beta/AP

Navijači San Antonija poludeli za srpskim centrom

LJUBAV JE TO: Amerikanac dao 200 dolara za Bobijevu frizuru!

Košarka -

Popularni art-frizer Rob The Original, koji sjajno oslikava glavu svojih klijenata, dobija sve više zahteva da mašinicom nacrta lik našeg košarkaškog reprezentativca

Tetovaže više nisu in, sada su popularne lude frizure. Među navijačima San Antonio Sparsa posebno one s likom Bobija Marjanovića.Popularni art-frizer Rob The Original, koji sjajno oslikava glavu svojih klijenata, dobija sve više zahteva da mašinicom nacrta srpskog centra, koji je za kratko vreme postao pravi miljenik fanova Mamuza. Jedan od Bobijevih obožavalaca otišao je korak dalje, pa je pored njegovog portreta tražio da mu se na desnoj strani glave ispiše i „Boban“. Pošto je Rob The Original jedan od cenjenijih majstora, cene njegovih frizura kreću se između 100 i 200 dolara, što uopšte nije malo s obzirom na to da kosa brzo raste i za kratko vreme slika postaje neprepoznatljiva.

Idol iako ne igraPrvi put kad je video da je navijač napravio frizuru s njegovim likom, Bobi je fotografiju odmah postavio na Instagram uz opasku „Nemam reči“.Marjanović je dobio priznanje i za svoju ruki sezonu, pošto ga je prestižni Jahu sports svrstao među deset najboljih novajlija u NBA ligi. Bobi, doduše, nije ušao u prvu petorku, ali je zauzeo mesto u drugoj pored Marselinja Uertasa iz Lejkersa, Lukasa Nogeire iz Toronta, Salaha Mežrija iz Dalasa i veterana Andrea Milera, Marjanovićevog saigrača iz San Antonija.Greg ga drži na klupi- Ogromni Srbin ima ruke poput Hulka. I mada ga mnogi doživljavaju kroz internet pošalice, on je očigledno odličan košarkaš iako ne dobija veliku šansu - piše u tekstu novinara Jahua.Trener San Antonija Greg Popović uglavnom je Marjanoviću pružao veću minutažu kad nije bilo rezultatske neizvesnosti. Najbolju partiju prikazao je protiv Majamija, kad je ubacio 19 poena i imao četiri skoka.

Gledao i fudbalSKANDIRAO MU CEO STADIONBobi je iskoristio slobodan vikend i pojavio se na utakmici fudbalskog kluba San Antonio, koji se takmiči u USL, trećem takmičenju po rangu u SAD. Stadion kapaciteta oko 9.000 gledalaca bio je prilično popunjen, a navijači su, kad su videli Bobija, počeli da skandiraju „Boban, Boban“.- Ovo je prvi put da sam došao da gledam fudbal u San Antoniju i super sam se zabavio. Drago mi je što su me navijači pozdravili. Vidim da uživaju i to je najvažnije - poručio je Bobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track