MARKO SIMONOVIĆ OPTIMISTA: Bio bi greh da Zvezda ispadne
Foto: Aleksandar Jovanović

Veruje u uspeh

MARKO SIMONOVIĆ OPTIMISTA: Bio bi greh da Zvezda ispadne

Košarka -

Idemo u Istanbul i držaćemo se kao pesnica. Pa šta bude!

I pre duela protiv Uniksa znalo se da taj meč nema nikakav takmičarski značaj za košarkaše Crvene zvezde, ali trijumf nad ruskim timom (83:65) u psihološkom smislu trebalo bi da razdrma crveno-bele pred ključni duel protiv Darušafake naredne nedelje u Istanbulu.

- Protiv Uniksa smo bili dobri, pokazali karakter i vratili se u ritam posle tri vezana neuspeha. Pred nama je sad ključna utakmica protiv Darušafake, na kojoj će se sve odlučiti. Oni su tim s budžetom od 30 miliona evra, a mi tim sa ubedljivo najmanje novca u Evroligi, ali osvojili smo simpatije cele Evrope. Ostvarili smo 16 pobeda i stvarno bi bila greota da se ne nađemo u narednom krugu takmičenja - kazao je Marko Simonović i dodao:

- Idemo u Istanbul i držaćemo se kao pesnica. Pa šta bude!Zvezda narednu utakmicu igra protiv Budućnosti, u polufinalu regionalne ABA lige. Sledi okršaj sa Darušafakom za prolazak među najboljih osam ekipa Evrolige.

- Prvo moramo da se koncentrišemo na ono što nas očekuje u utorak, jer je to veoma važna utakmica, u kojoj moramo da pobedimo. Treba maksimalno da se koncentrišemo na to. Zanimljiva nedelja je pred nama i nadam se da će sve biti dobro za nas - rekao je Nejt Volters.

Uvek uz klub DELIJE U ISTANBULUMarko Simonović ne odbacuje mogućnost da navijači Crvene zvezde dođu u Istanbul.- Bili su sjajni tokom cele godine, pratili su nas svugde. Ne bi me iznenadilo da budu tamo. Možda je malo nezgodna situacija zbog svega što se ranije dešavalo u Istanbulu.

S. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track