MUTA NIKOLIĆ ZA KURIR: Srbija ide na zlato, neka drugi misle o nama!
Foto: Saša Pavlić

Optimista kao i uvek

MUTA NIKOLIĆ ZA KURIR: Srbija ide na zlato, neka drugi misle o nama!

Košarka -

Košarkaši Srbije igraće u grupi D Evrobasketa koji će biti održan od 31. avgusta do 17. septembra. sledeće godine u četiri zemlje Turskoj, Rumuniji, Izraelu i Finskoj.

Izabranici selektora Đorđevića igraće protiv Rusije, Turske, Letonije, Velike Britanije i Belgije. U A grupi, u Helsinkiju, igraće Poljska, Grčka, Francuska, Finska, Island i Slovenija, u B grupi, u Tel Avivu su, Ukrajina, Izrael, Litvanija, Gruzija, Italija i Nemčka, a u C grupi, u Klužu, Hrvatska, Češka, Španija, Crna Gora, Rumunija i Mađarska.Asistent selektora Aleksandra Đorđevića i trener Dinamika Miroslav Muta Nikolić smatra da je grupa dobra i da je jako važno što će Srbija sve mečeve igrati u Istanbulu.

"Grupa je kao lutka. Važno je da ne putujemo nigde, da se ne zamaramo, kao pre dve godine kada smo se iz Berlina prešli u Lil. Sada smo u jednom mestu i mislim da je to prednost bez obzira na to što nam je u grupi domaćin Turska. Pa, šta? Neka oni misle ona nama", kaže Nikolić. On u dahu nastavlja:

"Najvažnije je da se dobro spremimo i za nas je jako važno da svi igrači koji dodđu, budu zdravi. Mi, kao što je rekao selektor Đorđević mi idemo na zlato, iako smatram da je svaka medalja uspeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track