NIKOLA JOKIĆ ZA KURIR: Ceca pre Karleuše, uvek pivo - nikad rakija!
Foto: Fonet AP

Srbin iz redova Denvera

NIKOLA JOKIĆ ZA KURIR: Ceca pre Karleuše, uvek pivo - nikad rakija!

Košarka -

Naš as koji je zadivio Amere punih 45 minuta iz doma u Denveru ćaskao s fanovima na Instagramu, a nije izbegao odgovore ni na naša pitanja

Koliko je trajalo drugo poluvreme mečeva Lige šampiona, toliko je Nikola Jokić ćaskao s fanovima na Instagramu. Punih 45 minuta as Denvera odgovarao je na razna pitanja, među kojima su bila i Kurirova.

Deset činjenica koje niste znali o Nikoli Jokiću

Ceca ili Karleuša?- Ceca!Kad se ženiš?- Neću se skoro ženiti.Šta jedeš pred utakmicu?- Riže i piletinu.Daj neke vežbe za rast.- Okačiš se na merdevine i visiš.Da li se dopinguješ?- Ne, ali bih hteo da probam.Zvezda ili Partizan?- I jedni i drugi.Koji NBA klub voliš pored Nagetsa?- San Antonio.Ko je najbolji centar u NBA?- Mark Gasol.Jagnjetina ili prasetina?- Uf... I jedno i drugo!Da li bi voleo da igraš za Crvenu zvezdu?- Pa... Ne znam.Šta radi Majkl Džordan?- Nisam ga video.Šta gledaš na TV?- Volim da gledam „Slagalicu“ i „Poteru“.Kakav je burek u Denveru?- Nema bureka ovde. Pošaljite!Je l‘ igraš NBA lajv?- Ne igram NBA lajv.

Milosavljević ili Lazić?- Milosavljević je bolji u napadu, Lazić u odbrani.Ronaldo ili Mesi?- Mesi!Pivo ili rakija?- Uvek pivo!Sarme ili pljeskavice?- I sarme i pljeskavice.Durant ili Kari?- Durant!Ima li ćevapa u Denveru?- Ima, al‘ su bez veze.„Koka-kola“ ili „pepsi“?- Ni jedno ni drugo. To više ne pijem.Uzimamo li medalju na Evrobasketu?- Evropsko prvenstvo je uvek bilo teže od svetskog.

Zove se VeraPOZDRAV ZA NASTAVNICU HEMIJEJokić je mnoge pozdravljao na Instagramu, a specijalan pozdrav dobila je Vera.- Pozdrav za Veru, nastavnicu hemije. Voleo sam hemiju!

Raduljica: Šta radiš, bre, na Instagramu?TREBA ME RASPIZDITI PO GLAVI!Među fanovima Jokiću je pisao i Miroslav Raduljica.- Moj Radulja - obradovao se Nikola.Popularni Braduljica ga je pitao: „Šta radiš, bre, ovde?“- Šta ja radim ovde... Treba neko da me raspizdi palicom po glavi.

Šta se sluša u AmericiGARAVI SOKAK, TO JE MUZIKA!U jednom trenutku dok je ćaskao s fanovima, Jokićeva devojka je na Jutjubu pustila Garavi sokak.- To je muzika, Garavi sokak - uzviknuo je Nikola uz pesmu „Kao ja što sam tebe voleo, kao ja što sam tebe želeo“.

Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track