NIKOLA JOKIĆ ZLATNA KOKA: Denver odlično zarađuje na Srbinu
Foto: Profimedia

Opariće se

NIKOLA JOKIĆ ZLATNA KOKA: Denver odlično zarađuje na Srbinu

Košarka -

Majice i dresovi s likom našeg košarkaša među najprodavanijim kod navijača Denver Nagetsa

Nikola Jokić postao je prva zvezda Denver Nagesta preko noći! Sada vlasnici ekipe iz Kolorada zadovoljno trljaju ruke jer imaju igrača koji je prava „zlatna koka“.Naime, zbog atraktivnih igara na terenu, ali i velikog smisla za humor, popularni Džoker je jedan od najomiljenijih košarkaša Nagetsa, pa i ne čudi podatak da su dresovi i majice s njegovim imenom među najtraženijim u zvaničnim prodavnicama kluba. Interesantno je i da je fotografija našeg reprezentativca noseća na internet stranici koja se bavi prodajom suvenira Denvera.Svi zarađujuDa biste kupili dres Nagetsa sa brojem 15 i natpisom „Jokić“ na leđima, moraćete da izdvojite 69 dolara. Za originalnu „šuting“ majicu potrebno je čak 89, a za nešto jeftiniji model 30 dolara. U Pepsi centru najbolje se prodaju majice s Jokićevim likom i natpisom „The Joker“, a veoma su popularne i one „Magic Jokic“, u prevodu „Magični Jokić“.Ipak, na Srbinu ne zarađuju samo zvanični šopovi. Na internetu se može pronaći mnogo nezvaničnih sajtova koji prodaju suvernire Denver Nagetsa, a te majice se kreću od 15 do 25 dolara.

I Kingsi dobro prošliSvojevremeno su i Sakramento Kingsi dobro zarađivali od dresova i majica s likom Vlada Divca i Predraga Stojakovića. Ipak, najprodavaniji suveniri ne samo kod navijača Kingsa nego i u celoj NBA ligi odnosili su se na tadašnjeg neverovatnog plejmejkera „kraljeva“ Džejsona Vilijamsa. Jokić bi svakako bio zadovoljan da dostigne broj prodatih dresova s likom dvojice popularnih srpskih košarkaša koji su ligom žarili i palili početkom dvehiljaditih.

PreporukaNIKOLA, IDI U HARLEM!Legendarni Harlem Globtrotersi nedavno su uveseljavali ljubitelje košarke u Denveru. Igrači i treneri Nagetsa odgovarali su na pitanje ko od njih može da postane član čuvenog basket cirkusa.- Nikola. To je bilo lako pitanje - rekao je Gari Heris.- Nikola Jokić. Njegov nadimak je Džoker i sposoban je za svakakva dodavanja - istakao je Mejson Plamli.

Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track