NOĆNA PTICA: Nemanja Nedović bančio do pet ujutru
Foto: Instagram

Srpski reprezentativac kažnjen

NOĆNA PTICA: Nemanja Nedović bančio do pet ujutru

Košarka -

Selektor košarkaša Srbije Đorđević kaznio beka Unikahe vaspitnom merom - zabranom igranja u meču protiv Grčke - jer je prekršio disciplinu

Vaspitna mera za košarkaša Srbije Nemanju Nedovića! Naime, bek „orlova“ došao je u 5.30 ujutru u subotu iz provoda i, na njegovu nesreću, u holu hotela sačekao ga je selektor Aleksandar Đorđević, koji je sedeo s prijateljima iz Francuske. Bivši košarkaš nije mnogo razmišljao, odmah je kaznio Nedovića zabranom igranja u meču s Grčkom i poručio mu da mu je ovo poslednja opomena. Da se dogodilo nešto na relaciji između selektora i igrača, pokazuje i Đorđevićeva izjava posle duela s Helenima.

- Znamo mi, a zna i Nedović zašto nije igrao - kratko je odgovorio selektor „orlova“.Bek Unikahe svestan je da je pogrešio i odmah nakon toga se izvinio Saletu i rekao da se takvi gafovi neće ponoviti, što je selektor i prihvatio. Ipak, nije mogao da prođe nekažnjen i ceo meč protiv Grčke presedeo je na klupi, što je bila vaspitna mera.Košarkaši Srbije odlično su odigrali pripremne utakmice, ostvarili su tri pobede bez ijednog poraza i u odličnom raspoloženju dočekuju kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Riju koji se igra u Beogradskoj areni od 4. do 9. juna.

Slomilo se na NemanjiI DRUGI IZLAZILI U NOĆNI PROVODNemanja Nedović nije jedini košarkaš Srbije koji je od početka priprema dao sebi malo oduška, jer su i drugi košarkaši izlazili u provod. Međutim, njih nije uhvatio selektor, koji je čuo priče da pojedini reprezentativci odlaze u noćni provod, ali koplja su se slomila na Nedoviću, što je Saletu poslužilo kao primer da će svako ko prekrši disciplinu biti kažnjen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track