(VIDEO) NOVA SRAMOTA GRKA: Navijači Panatinaikosa zviždali tokom minuta ćutanja za ubijenog Ivkovića
Foto: Twitter

Mračna strana pristalica "zelenih"

(VIDEO) NOVA SRAMOTA GRKA: Navijači Panatinaikosa zviždali tokom minuta ćutanja za ubijenog Ivkovića

Košarka -
Pristalice "zelenih" su zviždale tokom minuta ćutanja za Marka Ivkovića i pevale uvredljive pesme na račun Olimpijakosa, koji je bratski klub Crvene zvezde

ATINA - Deo navijača Panatinaikosa zviždao je tokom minuta ćutanja u čast ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči početka meča sa Bajernom u 7. kolu Evrolige.Kada je oficijelni spiker u "OAKA Areni" pozvao publiku i igrače na minut ćutanja, deo pristalica Panatinaikosa počeo je da zviždi i skandira protiv svog najvećeg rivala Olimpijakosa, inače bratskog kluba crveno-belih.

Grčki mediji navode da je jedan deo navijača Panatinaikosa žestoko negodovao zbog ovakvog ponašanja pristalica "zelenih". Oni su pokušali da ućutkaju navijače Panatinaikosa, koji su zviždali, ali je sve bilo uzaludno.

http://www.youtube.com/watch?v=jSC39W-lXpw
Čelnici PAOK-a su pre nekoliko dana odbili da uoči utakmice sa Olimpijakosom u grčkom prvenstvu da minutom ćutanja odaju poštu ubijenom navijaču Zvezde.
http://www.youtube.com/watch?v=3nMw4aMYzs8
http://www.youtube.com/watch?v=Tph9Pti8t9Q
Unfortunatelly during the moment of silence some fans of @paobcgr decided to chant against @olympiacosbc while others urged them to stop

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track