ODALI POŠTU UBIJENOM NAVIJAČU: Delegacija KK Crvena zvezda obišla grob Marka Ivkovića
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Dve godine od tragičnog ubistva

ODALI POŠTU UBIJENOM NAVIJAČU: Delegacija KK Crvena zvezda obišla grob Marka Ivkovića

Košarka -

Delegacija KK Crvena zvezda mts obišla je u ponedeljak grob Marka Ivkovića Jagode položila cveće i upalila sveće, u znak sećanja na tragično nastradalog navijača našeg kluba.

Delegacija Košarkaškog kluba Crvena zvezda obišla je u ponedeljak grob Marka Ivkovića Jagode položila cveće i upalila sveće, u znak sećanja na tragično nastradalog navijača crveno-belih.Marko Ivković Jagoda ubijen je na današnji dan pre dve godine u Istanbulu uoči meča Evrolige između Crvene zvezde i Galatasaraja. Ivkovića je ubio navijač Galatasaraja, koji je kasnije osuđen na zatvorsku kaznu od 25 godina."KK Crvena zvezda mts uspeo je da sav novac od kazni koje je izrekla Evroliga, preinači u pomoć porodici Marka Ivkovića, ali te činjenice nikada neće moći da vrate mladi život.

KK Crvena zvezda mts na sve moguće načine čuvaće sećanje na Marka Ivkovića Jagodu, osim memorijalno košarkaškog turnira navijača koji je održan prethodnog vikenda u dvorani "BasketCity", počev od februara 2016, svake godine kvalifikacioni juniorski turnir Evrolige ANGT tradicionalno nosi ime "Marko Ivković", navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track