OTKRIVAO TAJNE: Božidar Maljković održao predavanje u Nišu, poklon ga oduševio
Foto: Kurir Sport

Podrška i pomoć kolegama

OTKRIVAO TAJNE: Božidar Maljković održao predavanje u Nišu, poklon ga oduševio

Košarka -
Proslavljeni srpski košarkaški trener Božidar maljković, održao je u niškoj Osnovnoj školi "Duško Radović", predavanje, kojem je prisustvovalo više od hiljadu trenera.

Trofejni trener Božidar Maljković održao je u Nišu pokazni trening na temu "Specifične vežbe za ubrzani razvoj igrača i igračica u kadetskom i juniorskom uzrastu".

Trening je održan u okviru edukativnog programa Sektora za žensku košarku Košarkaškog saveza Srbije, a u cilju permanentnog usavršavanja i unapređenja stručnog kadra. Predavanje, koje je bilo otvoreno pre svega za trenere koji rade u ženskoj košarci, izazvalo je veliko interesovanje, pa su u hali OŠ "Duško Radović" okupilo oko 800 posetilaca. Prisutni su po završetku predavanja imali priliku da postavljaju pitanja.

Našem proslavljenom stručnjaku po završetku predavanja potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije Ana Joković uručila je poklon iznenađenje, dres ženske reprezentacije Srbije sa porukom "Božidaru Maljkoviću od prvakinja Evrope 2015. godine" i fotografijom selektorke Marine Maljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track