(VIDEO) OVO JE JARIĆEVA DEVOJKA: Dušica Savić je nova Lima!

Sad je izabrao Srpkinju

(VIDEO) OVO JE JARIĆEVA DEVOJKA: Dušica Savić je nova Lima!

Košarka -
Zna šta voli Nekadašnji srpski košarkaški reprezentativac Marko Jarić u vezi s devojkom iz Smedereva, koja neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu
1 / 4

Nekadašnji srpski košarkaš Marko Jarić (37) ima novu devojku, baš kao što je Kurir pisao pre nekoliko dana. Lepotica koja je osvojila Jarića zove se Dušica Savić, ima 23 godine, rodom je iz Smedereva i već dve godine živi u Majamiju.

Marko i Dušica upoznali su se upravo u SAD, gde se ova lepa devojka bavi modelingom, a zanimljivo je da fizički neodoljivo podseća na brazilsku manekenku, Jarićevu bivšu suprugu Adrijanu Limu.

Našoj javnosti Jarićeva izabranica poznata je po modnim revijama koje je radila, ali i po provokativnim scenama iz spota Igora Iksa za pesmu „Ti nisi ta“. Njih dvoje su se tada brčkali u kadi, a u spotu su viđeni prilično slobodni seksi kadrovi. Do Sjedinjenih Američkih Država, odnosno Majamija došla je zahvaljujući uspešnom školovanju, a preko Bare se odmetnula kako bi studirala arhitekturu.

I dok se priča o ljubavi Jarića i Spasićeve širi i ređaju se dokazi, Marko na Tviteru objavljuje fotografiju s bivšom suprugom i ćerkicama uz komentar: „Uživam u ručku sa Adrijanom i našim anđelima u Bal Harburu“.

http://www.youtube.com/watch?v=UPoyF_-9izg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track